Horoscop 5 octombrie 2022. Aşteptaţi-vă la surprize, este o zi cu multe evenimente

Miercuri putem rezolva problemele acumulate. Pe de alta parte, ziua nu este categoric potrivita pentru lucrul in grup, deciziile imprudente sau intuitive.

04 oct. 2022, 13:53
Horoscop 5 octombrie 2022. Aşteptaţi-vă la surprize, este o zi cu multe evenimente

Horoscop 5 octombrie 2022.  Berbec

Acordati-va batailor inimii. Incepeti un dialog cu dvs. despre lucruri importante. Intrebati-va cum va simtiti cu adevarat fata de o anumita persoana sau situatie. In momentele de tacere, raspunsurile se vor deschide intr-un mod complet aleatoriu. Accepta ceea ce aduce bucurie si trezeste pasiunea. Sfat: Spune da la ceea ce iti aduce bucurie.

Taur

Aceasta perioada este asociata cu noi inceputuri. Sunteti chemat sa ne determinati intentiile, sa semanati semintele si sa luati masurile necesare. Fii atent la ceea ce se straduieste sa se nasca in sufletul tau. Dorintele tale sunt sacre si te muta in directia corecta. Sfat: Planteaza seminte in sufletul tau.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: ce prevăd pietrele speciale pentru sfârşitul anului 2022

Horoscop 5 octombrie 2022. Gemeni

Onestitatea este cea mai buna politica. Oriunde te-ai afla si prin orice ai trece, spune tot adevarul. Te poate aduce mai aproape de cei din jurul tau la mai multe niveluri. In acelasi timp, amintiti-va ca sunt doua persoane implicate in fiecare conversatie. Sfat: Spune adevarul.

Rac

Energia lunii in crestere te trezeste. Incepi sa realizezi ca scopul tau este mult mai mult decat se vede. Acordati atentie gandurilor, impulsurilor, viziunilor, semnelor si simbolurilor. Bucuria pe care o simti in adancul tau este un semn ca esti pe calea cea buna si progresezi in ritmul potrivit. Dar asta nu inseamna ca in lumea ta va exista intotdeauna un curcubeu. Problemele fac si ele parte din viata ta. Sfat: a simti bucuria te va pune pe drumul cel bun.

Horoscop 5 octombrie 2022. Leu

Viata nu se incadreaza intr-o foaie de calcul Excel, o prezentare PowerPoint si termene limita. Este timpul sa rupem cu aceasta atitudine obsesiva si cu nevoia de a fi productiv in orice moment. Gandeste-te la o perioada in care ai fost cu adevarat fericit. Trebuie sa readuci elementul de bucurie in ecuatia ta. Sfat: Viata ar trebui sa fie o sarbatoare.

Fecioara

Rezolvarea conflictelor este un subiect important pentru tine chiar acum. Luna in crestere aduce cu ea ocazia de a aduce pace acolo unde a fost razboi. Asa ca actioneaza cu constiinta. Asigurati-va ca ii ascultati activ pe ceilalti si acordati atentie povestilor lor. Pe taramul dragostei, lucrurile stau mult mai bine. Fii deschis la multe posibilitati. Sfat: este timpul sa facem pace.

Horoscop 5 octombrie 2022. Balanta

Universul vrea sa-ti ofere exact ceea ce ai cerut si exact asa cum ai cerut. Dar crezi ca meriti asta? Astazi stelele te cheama sa te trezesti din somn si sa crezi putin in miracole. Sfat: puteti ajunge cu usurinta la ceea ce doriti.

Scorpion

In timpul retrogradului lui Mercur, intoarcerea in timp este tema principala. Luati aceasta nostalgie ca pe un semn ca trebuie sa va reconectati cu anumite persoane din viata voastra. Doar nu petrece prea mult timp gandindu-te de ce au mers lucrurile asa cum au mers. Uneori, lasarea trecutului in trecut este singura cale de iesire. Sfat: este timpul sa trimiti un mesaj prietenului la care te-ai gandit recent.

Sagetator

Unele lucruri au sansa sa functioneze atunci cand te astepti mai putin. Saptamana aceasta vi se cere sa va asteptati la neasteptat si sa credeti in imposibil. Tot in aceasta zi, puteti depasi cu usurinta toate dificultatile care apar. Sfat: asteptati-va la surprize de la soarta.

Horoscop 5 octombrie 2022. Capricorn

In aceasta zi, veti avea nevoie de un umar de incredere, un mentor si un profesor. Este probabil ca nu veti primi ajutor din exterior si va trebui sa cautati un guru intelept in voi. Consultati-va trecutul pentru a va aminti situatii similare care s-au intamplat deja. Experienta va va ajuta sa depasiti orice obstacol. Sfat: trebuie sa gasesti un mentor intelept.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022: „Un Venus cu eclipsă generează gelozii”
Varsator

Ai incredere in semne si unde te conduc. Fluxul te impinge catre o noua viata. Viata pe care o imaginezi pentru tine de ceva vreme. Fii atent la impulsuri si reactioneaza la ceea ce se intampla. Sfat: Luati masuri in timp util.

Horoscop 5 octombrie 2022. Pesti

Avand in vedere traiectoria vietii tale, va fi firesc sa simti ca tot ce este aproape de tine iti poate fi luat in orice moment. Dar asta este doar paranoia. In zilele urmatoare, intri intr-o perioada de stabilitate. Sfat: ai multe pentru care sa fii recunoscator.