Horoscop 8 ianuarie 2020. Se anunţă o zi periculoasă, atenţie mare la focul interior, dar şi cel exterior

Ziua de 8 ianuarie poate fi periculoasă. Astrologii ne atenţionează că n-ar striuca să fim atenți la foc, fiind vorba atât de focul interior, cât şi de sursele de foc exterioare. Sunt posibile avarii considerabile. Venus, planeta iubirii, a armoniei, a frumosului, a relațiilor sentimentale, dar și a relațiilor cu ceilalți în general, va intra în Semnul Peștilor, situație benefică acestei planete.

RomaniaTV.net
07 ian. 2020, 14:13
Horoscop 8 ianuarie 2020. Se anunţă o zi periculoasă, atenţie mare la focul interior, dar şi cel exterior

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Berbec

Nativii din această zodie au parte de o surpriză de neuitat din partea celor dragi. O persoană specială sau poate chiar sufletul vostru pereche o să vă pregătească o surpriză de neuitat. Este o zi deosebit de bună atât pentru a cunoaște oameni noi, cât și pentru a reînnoda unele legături mai vechi.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Taur

Pentru tauri, ziua de 8 ianuarie 2020 este benefică pentru relaxare. Este indicat să vă implicați în activități care țin de pasiuni și hobby-uri. Ești într-o perioadă în care instabilitatea interioară te îndeamnă la schimbare pe toate planurile.

Citește și: Numărul tău norocos în 2020 în funcţie de zodie

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Gemeni

Gemenii au nevoie de o dezvoltare personală sănătoasă. Somnul poate fi serios afectat, dacă nu vei găsi o cale să te împaci cu tine însuți și cu viața ta. Alimentația este unul dintre cuvintele cheie, care te-ar putea ajuta să te simți mai bine, din toate punctele de vedere.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Rac

Racii sunt supuși la teste de rezistență, este indicat să privești cu atenție și propriile impulsuri care te îndeamnă să fugi de greutăți. Te vei concentra mai mult pe tot ce ține de sfera personală, pe relația ta cu partenerul de viață, dar și pe familie.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Leu

Este o zi foarte bună pentru Lei. Sunt puși pe schimbări și se simt pregătiți pentru un nou început. O atitudine oprimistă te va ajuta să pui fundamentul dorit în ceea ce îți propui.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Fecioară

Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, acest lucru ar putea însemna un nou pas sau o nouă experienţă care vă va consolida relaţia. În acelaşi timp, pentru cei care sunt în căutarea fericirii, astăzi aţi putea întâlni o persoană specială împreună cu care veţi petrece clip de neuitat.

Citeşte şi: Horoscop SAPTAMANAL 6-12 ianuarie 2020. Evenimente intr-o saptamana cat un monument!

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Balanță

Domeniul financiar este în plină reconstrucție, cauți investiții inteligente, împrumuturi nerambursabile, faci economii pe termen scurt. Nu lăsa statutul sau poziţia puternică a unor astfel de oameni să te intimideze, adoptă-ţi propriul stil de viaţă.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Scorpion

Orice pas înainte îl vei face, poate, mai greu decât alții, dar va fi binemeritat. Atenție, curajul nebun nu e un sfetnic bun pentru progresul tău profesional. Fii sincer cu nevoile tale şi cu cei din jur, astfel te vor înţelege mai uşor ân astfel de momente.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Săgetător

A venit momentul să dai dovadă de mai mult respect față de tine, de preferințele tale reale, să îți asculți vocea sufletului. Starea ta de sănătate depinde de cât de dinamic ești, nu neapărat cât de mult te miști, ci cât de mult te implici în ce faci.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Capricorn

Vei fi apreciat pentru determinarea de care vei da dovadă, iar valurile de simpatii vor veni atât din partea colegilor de serviciu, cât și din partea membrilor de familie. Va trebui să acorzi mai multă atenție pregătirii tale profesionale, să muncești de-adevăratelea și să îți faci un plan, ca să poți progresa.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Vărsător

Astrele te avertizează că este foarte posibil ca atmosfera să devină tensionată din cauza unei confruntări cu un membru al familiei sau cu partenerul de viaţă. inceritatea este condiția esențială ca să poți selecta ce e adevărat și ce e fals în legătură cu relația în care ești implicat.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020. Peşti

Legat de viaţa personală, sunt probleme, însă faceţi unele progrese. Totul se poate rezolva cu dragoste și afecțiune. Va fi nevoie de un efort real, pe care doar o iubire reală te-ar putea determina să îl faci.