Horoscop 9 iulie 2015: Racii trebuie să fie atenţi la propunerile care li se fac astazi

Horoscop 9 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

RomaniaTV.net
08 iul. 2015, 09:09
Horoscop 9 iulie 2015: Racii trebuie să fie atenţi la propunerile care li se fac astazi

Horoscop 9 iulie 2015 – Berbec

Nu te poti intelege cu toata lumea, pentru ca s-au adunat in jurul tau oameni extrem de diferiti. Nu poti gasi un numitor comuni si cu unii si cu altii, de aceea trebuie sa te adaptezi pe loc fiecarui gen de oameni cu care intri in contact. Cu unii te simti pe aceeasi lungime de unda, comunici usor si descoperi afinitati perfecte. Altii ti se par mai distanti, dar ai putea coopera foarte bine in cariera sau in afaceri. Nu incerca sa aduni la un loc firi atat de diferite, pentru ca nu le vei putea face sa conlucreze. La un moment dat, tot se va rupe dialogul!

Horoscop 9 iulie 2015 – Taur

Ceva din trecut revine la modul cel mai serios in actualitate, de parca abia acum a sosit vremea sa folosesti invataminte de demult. Ai intalnit candva o persoana cu ani sau ti s-a oferit o informatie sau un sfat pe care nu le-ai folosit anterior, dar acum treci in revista bagajul tau de cunostinte pentru a pune in aplicare cele aflate. E ca si cum te-ai intoarce in timp, la vremea cand acumulai de zor cunostinte intr-un cadru organizat (la scoala, la un curs, la o specializare) descoperind abia acum cat de utile si de importante erau acele detalii. Acum le pui si in practica!

Citeşte şi Horoscop: Cât de pregătită eşti pentru căsătorie, în funcţie de zodia ta

Horoscop 9 iulie 2015 – Gemeni

Recunoaste-ti blocajul in care te afli si da-l afara din calea ta, pentru ca sigur sta in puterea ta sa faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat si l-ai lasat sa creasca, pana intr-un punct in care ai crezut ca singura solutie e sa i te abandonezi neputincios si pesimist. Nici vorba de asa ceva: undeva in adancul mintii tale se afla o scanteie de idee, mica, neobservata, dar care poate genera exact furtuna de schimbari pozitive pe care o astepti. Miracolele se intampla, dar numai de tine depinde sa le lasi sa se manifeste. Miracolul e acum acolo, in mintea ta, ca cea mai plapanda lumina de speranta, dar ia sa vezi cum creste daca deschizi usa mintii si a sufletului.

Horoscop 9 iulie 2015 – Rac

Fii atent la propunerile care ti se fac astazi, pentru ca ele au la baza informatii extrem de utile pe care le poti folosi odata in avantajul propriu. E un pont bun, o idee concreta de a rezolva o problema, un ajutor amical la nevoie, dar indiferent de forma in care iti este oferit, te scoate dintr-o incurcatura. Nu uita ca orice ajutor se plateste, pentru ca va veni o zi cand si tu vei interveni salvator in problemele altuia, fiind modul ideal de a-i intoarce serviciul de acum. Pretentiile solide se bazeaza pe un schimb reciproc si echitabil de astfel de gesturi: primesti – dai inapoi!

Horoscop 9 iulie 2015 – Leu

Orice conflict poate fi aplanat azi daca este tratat cu calm si cu toleranta. Daca vezi ca ceilalti sunt nervosi si vor sa aiba doar ei dreptate, fii tu cel care cedeaza, pentru ca nu are rost sa duci conflictul spre un teren periculos. Vino cu argumente logice in fata celor care cred ca pot castiga doar cu ton ridicat si cu atitudine de razboinic, pentru ca ai toate sansele sa repari ceea ce strica ei cu acest comportament agresiv. Daca cel agresiv, insa, esti tu, se va gasi cineva sa te mai traga de maneca.

Horoscop 9 iulie 2015 – Fecioara

Te simti cu un cap deasupra tuturor si ai un motiv de lauda sau de mandrie, cu privire la persoana ta, ceva ce te propulseaza un pic mai sus decat toti: ori un venit mai mare, ori o pozitie mai inalta, ori o stapanire de sine mai buna, si nu te sfiesti sa te folosesti de acest atu de care beneficiezi doar tu. Tocmai pentru ca esti cu un pic mai altfel decat ceilalti, te poti remarca mai usor prin acest avantaj al tau, fiind sansa ta de afirmare sau de lansare spre o directie superioara. Esti cu ceva mai bun sau mai puternic decat ceilalti, deci afirma-te!

Citeşte şi Horoscop. Trăsătura principală a copilului tău, în funcţie de semnul său zodiacal

Horoscop 9 iulie 2015 – Balanta

In mainile tale sta, azi, bucuria celor din jur, pentru ca tu esti cel care le aduce lumina si speranta, tu esti mesagerul vestilor frumoase, tu esti deschizatorul de drumuri spre perspective promitatoare. Daca simti nevoia sa intervii cu un gest minunat in viata altcuiva, azi, chiar si a unui necunoscut de pe strada, fa-o cu inima deschisa, convins ca acel om chiar avea nevoie de un semn de sus, care vine azi prin intermediul tau. Vei fi fericit sa descoperi zambete pe chipul celor care primesc azi vestea de la tine si sa primesti inapoi recunostinta lor sincera pentru felul in care ai patruns in viata lor.

Citeste mai mult in Revista TEO.