HOROSCOP: Acestea sunt zodiile greu de iubit

Unele persoane pot fi greu de iubit şi extrem de dificile atunci când vine vorba de a te implica într-o relaţie cu ele.

RomaniaTV.net
03 mai 2018, 07:46
HOROSCOP: Acestea sunt zodiile greu de iubit

Iată care sunt zodiile greu de iubit:

Fecioară

Fiecare zodie are calităţile şi trăsăturile ei speciale. Dar când vine vorba de iubire, Fecioara e cea mai dificilă persoană, abordând relaţiile într-un mod complet diferit. S-a descoperit că Fecioara ţine oamenii la distanţă până când e sigură că poate avea încredere în ei. Deci nu de uşor de iubit deloc. Odată ce capată încredere în cineva, ea va fi un partener uimitor, dar cu siguranţă va dura ceva timp până va ajunge acolo.

Scorpion

Scorpionii sunt misterioşi şi nu ştiu ce vor. De cele mai multe ori, ei sunt greşit înţeleşi. Iar când vine vine vorba de zodiile greu de iubit, ei se clasează pe locul doi. Un Scorpion poate fi un partener incredibil de instabil, de aceea ba e implicat într-o relaţie, ba nu. Nu e pregătit pentru nicio relaţie până nu ajunge la maturitate.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Marte și Jupiter se vor uni în Scorpion, cinci zodii vor fi puse la grea încercare

Săgetător

Este foarte dificil să te implic într-o relaţie cu un Săgetător, pentru că el e într-o continuă vânătoare. Nu există nicio zodie mai deştepată, impulsivă şi omniprezentă decât Săgetătorul. În unele privinţe, acest lucru îl face să fie un partener foarte interesant cu care nu te vei plictisi niciodată. Pe de altă parte, se gândeşte mereu la următorul pas, la următoare aventură sau porţie de adrenalină. Un Săgetător se va simţi mulţumit numai atunci când cineva nu numai că îl urmăreşte, ci, de asemenea, merge alături de el.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.