HOROSCOP: Află cum este femeia perfectă în viziunea lui, în funcţie de zodie

Cu siguranță, te-ai întrebat dacă ești iubita perfectă sau ți-ai dorit să reușești să îl surprinzi pe iubitul tău. Chiar dacă ești deja într-o relație sau, pur și simplu, ai pus ochii pe cineva, să știi care sunt așteptările celuilalt, te va ajută.

RomaniaTV.net
11 feb. 2015, 10:12
HOROSCOP: Află cum este femeia perfectă în viziunea lui, în funcţie de zodie

Citește, așadar, următoarele rânduri și descoperă cum arată femeia perfectă, în funcție de  zodia lui.
 
Berbec

Atras de aventură și tot ce înseamnă adrenalina, bărbatul berbec își dorește lângă el o femeie puternică, nu neapărat frumoasă, dar care să fie la fel de pasionala ca el și care să fie dispusă să îl urmeze.

Citeşte şi Horoscop. Ce înseamnă pentru el Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodie

Taur

Sensibilul taur este atras de femeile frumoase și, eventual, misterioase. Deși își dorește ca persoana de lângă el să întoarcă privirile tuturor, nu este adeptul perfecțiunii și este chiar atras de micile defecte.
 
Gemeni
 
Nativii din această zodie sunt atrași doar de femeile frumoase. Le place să flirteze, însă sunt dispuși să se implice într-o relație atunci când găsesc întruchiparea perfecțiunii. Cu toate acestea, femeia care va fi aleasă de bărbatul din zodia gemeni va trebui să fie capabilă să țină mereu pasul cu schimbătorul geamăn.

Citeşte şi Zodii potrivite pentru căsătorie. Combinaţii perfecte

Rac
 
Din cauza sensibilității crescute ale acestei zodii, bărbatul rac are nevoie de o femeie care să îi ofere afecțiunea necesară. În ceea ce privește aspectul fizic, nativii din rac nu sunt foarte pretențioși, însă își doresc că persoana de lângă ei să fie calmă.

Citeşte şi Horoscop de Valentine’s Day: Cum îţi vei petrece Ziua Indragostitilor în funcţie de zodia ta

Leu
 
Una dintre cele mai pretențioase zodii, atunci când vine vorba de femeia ideală, este leul. Acesta își dorește să aibă lângă el o femeie pe care să o etaleze ca pe un trofeu. Așadar, nu doar că va trebui să fii mereu aranjată, dar va trebui să îi arăți și cât de bine te descurci în înalta societate. Nativul leu își dorește o femei extravaganta și deșteaptă, dar căreia să nu îi lipsească simțul umorului.

Citeste tot articolul pe yve.ro.