Horoscop: Află cumpenele tale din săptămâna 8-14 august

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în săptămâna 8-14 august!

RomaniaTV.net
05 aug. 2016, 09:34
Horoscop: Află cumpenele tale din săptămâna 8-14 august

Leu

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, dar vei avea parte de mici neplăceri pe toate planurile vieţii tale. În relaţia cu partenerul vor exista reproşuri din partea amândurora, dar tensiunile se vor spulbera la final de săptămână. O veste care te va anima va avea legătură cu un câştig substanţial, dar de care nu vei putea bucura prea mult timp de acum încolo!

Fecioară

O dezamăgire pe plan social îţi poate afecta săptămâna aceasta atitudinea şi dispoziţia. Nu eşti prea relaxată atunci când păşeşti pragul casei, de aceea nici relaţia cu partenerul nu va fi una plăcută. Din fericire, acesta îţi este alături şi te face să devii mai optimistă puţin, căci firea ta de a pune mereu răul în faţă nu se va schimba!

Citeşte şi  HOROSCOP CHINEZESC 2016: Astrologul Mariana Cojocaru, previziuni pentru toate zodiile

Balanţă

Un eşec sentimental îţi poate strica orice dispoziţie în această perioadă, dar nu trebuie să o priveşti ca pe o tragedie. Înainte de a lua orice decizie, trebuie să te gândeşti bine şi să te consulţi cu cineva de încredere. Nu e loc de regrete, ci doar de schimbări care îţi vor dovedi că au meritat!

Scorpion

Nu vei întâmpina probleme grave în această perioadă, însă nici nu eşti departe de a face o dramă dintr-un nimic pe plan amoros. Nu mai suporţi situaţia dintre tine şi partenerul de viaţă, dat nu ştii unde trebuie să te opreşti şi nu îţi dai seama la vorbe. Fii calculată!

Citeşte mai mult pe eva.ro