HOROSCOP AUGUST: Cum stai cu dragostea în luna lui Gustar

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta.

RomaniaTV.net
26 iul. 2018, 08:34
HOROSCOP AUGUST: Cum stai cu dragostea în luna lui Gustar

RAC

Luna aceasta va ieşi la iveală o oarecare disperare a ta în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

Se pare că nu mai vrei să fii singură şi accepţi orice doar de dragul de a avea pe cineva lângă tine. Din această cauză, poţi provoca anumite neplăceri celorlalţi sau, mai ales, să te bagi în relaţia altcuiva. Încearcă să fii cât de corectă şi responsabilă poţi, dar şi să asculţi de sfaturile prietenilor.

LEU

Nu îţi mai poţi ţine gelozia sub control luna aceasta.

Din această cauză vor apărea o mulţime de probleme şi multă tensiune în viaţa de cuplu. Partea enervantă pentru partenerul tău de viaţă este faptul că toate acuzaţiile tale sunt pe nedrept, fără să ai nici cel mai mic motiv de a fi posesivă. Cu toate că acesta este stilul tău şi el ştie foarte bine asta, acum exagerezi mai tare decât oricând. Nu va mai rezista prea mult într-o astfel de atmosferă!

Citeşte şi Oana Hanganu: Ce e bine să eviţi cât timp Mercur este retrograd

FECIOARA

Luna august vine cu mult aşteptata relaxare pentru tine în ceea ce priveşte viaţa de cuplu.

Dacă în mod normal eşti foarte stresată de tot ce se întâmplă, acum lucrurile se schimbă în bine datorită concediului sau a vacanţei. Faptul că tu şi partenerul de viaţă vă deconectaţi de la rutina de zi cu zi vă ajută să vă apropiaţi şi să resudaţi legătura dintre voi. Astfel de momente trebuie să existe cel puţin de două ori pe an, altfel relaţia voastră intensă nu ar rezista.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.