Horoscop Cassandra. Venus vă face fermecători, se anunţă zile fierbinţi

Venus va face fermecatori si diplomati cu toata lumea din jur si chiar s-ar putea sa va faceti un nou prieten/prietenă.

25 aug. 2021, 15:39
Horoscop Cassandra. Venus vă face fermecători, se anunţă zile fierbinţi

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: S

aptamana aceasta traiti momente de rebeliune amestecate cu bucurii neasteptate. Parintii din Berbec vor observa acest lucru impreuna cu propriii lor copii. Din fericire, orice problema legata de sanatate sau de serviciu se va solutiona rapid.

TAUR 21.04-21.05: Acesta este momentul oportun sa discutati serios cu membrii familiei si sa luati masurile ce se impun privind propriul camin, abordand poate nevoia reparatiilor la domiciliu. Succes!

GEMENI 22.05-21.06: Scurte calatorii, discutii, intalniri si comisioane sunt doar cateva motive pentru care va veti deplasa in aceste zile. Ce-i drept, trebuie sa fiti atenti la ce spuneti si ce faceti, pentru a reduce posibilitatea unor greseli stupide.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Karma acționează asupra familiei, casei, căminului. Schimbări şi în Casa Banilor
RAC 22.06-21.07: Banii si castigurile sunt principalele preocupari in aceste zile si s-ar putea sa aveti chiar cateva idei excelente de a face bani, pe care sa le puneti in aplicare. Aveti grija si verificati bine termenul de plata pentru evitarea intarzierilor.

LEU 22.07-22.08: Acum aveti sansa sa va reincarcati bateriile pentru restul anului. Cu toate acestea, s-ar putea declansa conversatii in contradictie cu sefii, cu autoritatile sau cu unul dintre parinti. Va simtiti independenti si gata sa actionati.

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti energici si dornici sa adoptati tot ce este nou. In plus, s-ar putea sa aveti cateva idei stralucite sau o revelatie despre ceva. Venus va face fermecatori si diplomati cu toata lumea din jur si chiar s-ar putea sa va faceti un nou prieten.

BALANTA 23.09-22.10: Obiectivele va mentin pe drumul cel bun si va faciliteaza luarea noilor hotarari. Totusi, ar trebui sa aveti mai multa rabdare si sa nu treceti la concluzii pripite. O neintelegere trebuie mai intai clarificata.

SCORPION 23.10-21.11: Este posibil sa va simtiti prea rebeli si sa vreti sa renuntati la ceva sau cineva important. Trebuie sa stiti ca inca aratati minunat in ochii celorlalti si s-ar putea sa va faceti un nou prieten sau un nou iubit, cineva neobisnuit.

SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti nevoie de o schimbare de decor, asa ca dorinta de a calatori sau de a face ceva diferit este super puternica. Aveti sansa de a invata ceva nou sau sa va concentrati mai mult pe chestiuni juridice ori ceva legat de medicina.

Venus in BALANTA. 16 august – 10 septembrie 2021! Unde e dizarmonie sau dezechilibru in viata ta?

CAPRICORN 22.12-19.01: Va preocupa aspectele practice, in special averea si activele partenerului dumneavoastra, o proprietate comuna, o mostenire sau alte lucruri legate de birocratie. S-ar putea sa primiti vesti care va surprind.

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Atentia dumneavoastra se indreapta spre cele mai apropiate relatii – partenerul de viata, colegii de serviciu sau prietenii. Acum aveti oportunitatea pentru a privi obiectiv modul in care relationati cu ceilalti. Folositi acest lucru pentru a invata ceva important.

PESTI 19.02-20.03: Aveti ambitia de a va organiza foarte bine, vreti sa lucrati mai mult si sa va imbunatatiti starea sanatatii. Este o saptamana prielnica pentru relationarea cu prietenii apropiati si cu partenerii. Posibil sa intalniti pe cineva nou si neobisnuit.

Sursa: magazin.ro