Horoscop: Ce alimente cu puteri afrodiziace trebuie să consume, în funcţie de zodia lui

Se ştie că afrodiziacele sunt recomandate pentru cei care îşi doresc o viaţă sexuală mai intensă. Dacă vrei să te bucuri din plin de sex împreună cu iubitul tău, trebuie să ştii ce afrozidiace să-i oferi.

RomaniaTV.net
12 nov. 2013, 09:38
Horoscop: Ce alimente cu puteri afrodiziace trebuie să consume, în funcţie de zodia lui

Afla ce alimente cu puteri afrodiziace trebuie sa consume iubitul tau, in functie de zodia lui:

Berbec

Barbatul nascut in aceasta zodie are foarte multa energie si poate fi extrem de sexy in pat. El ajunge foarte usor la orgasm si este foarte dispus sa incerce orice pentru a-si multumi partenera. Ardeiul iute este ideal pentru el, daca consuma acest aliment, Berbecul va putea avea un control mai mare asupra partidei de sex.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de bine săruţi în funcţie de zodie

Taur

Taurul este foarte senzual in pat si este dornic de a experimenta cat mai multe lucruri. Este in masura sa faca orice pentru a avea satisfactia sexuala pe care si-o doreste. Putina nucsoara pusa in bautura lui sau o salata de avocado ar putea face minuni. Taurul are nevoie de alimente care sporesc pasiunea.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni are foarte multa energie sexuala si poate vorbi zile intregi despre sex. Mai mult, el poate sa astepte foarte mult timp pana sa se decida daca vrea sau nu sa faca sex. Pentru a-i trezi interesul, foloseste vanilie. Acest condiment aromat il va face sa fie interesat mai mult de latura erotica a relatiei.

Citeşte şi Horoscop: La ce vârstă atinge apogeul sexual, în funcţie de zodia lui

Rac

Barbatul nascut in zodia Rac este foarte pretentios cand vine vorba de sex. El are nevoie de incredere si de stabilitate intr-o relatie pentru a se putea desfasura in voie. Esenta de lemn dulce este perfecta pentru a-i trezi simturile si pentru a-l face sa-si doreasca sa faca mai des sex.

Citeşte şi Cum să depăşeşti cele mai comune obstacole din viaţa sexuală a cuplului

Leu

Barbatul nascut in zodia Leu nu se sfieste sa-si arate latura erotica si aproape orice il excita. Cu el vei avea in mod sigur parte de cele mai bune partide de sex. Insa, uneori pana si el are nevoie de putin ajutor pentru a-ti oferi cea mai buna partida de sex. Fructele de mare pot face adevarate minuni in cazul lui, la fel si frisca sau fructele precum paella sau bananele.

Restul horoscopului privind ce afrodisiace să îi oferi, în funcţie de zodie, pe Ele.ro.