HOROSCOP: Ce fel de amant sau amanta ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

HOROSCOP: În orice tip de căsnicie sau relaţie de lungă durată vine o vreme în care inevitabil se instalează monotonia. Şi în ciuda faptului că este indicat ca în acel moment cei doi membrii ai cuplului să încerce să găsească o cale pentru a reaprinde scânteia, de multe ori soluţia situaţiei este alta.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 07:29
HOROSCOP: Ce fel de amant sau amanta ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Unul sau ambii membri ai cuplului cu probleme isi gasesc alinarea in bratele unei alte persoane. De cele mai multe ori, aceasta situatie poate crea probleme imense in viata cuplului care a ajuns la monotonie. Insa exista o cale pentru a micsora sanele ca astfel de probleme sa apara.

Mai precis, este indicat sa stii ce fel de amant sau amanta ti se potriveste, in asa fel incat sa ai parte de beneficiile unei astfel de aventuri si, daca vrei, de liniste in cuplul de zi cu zi, deopotriva.

HOROSCOP: Berbec

Berbecii simt deseori nevoia sa aiba toata puterea decizionala in cuplu. Isi doresc mult sa aiba ultimul cuvant si totodata sa fie tratati ca adevarati zei sexuali in pat. Daca pierd aceste lucruri, se vor indrepta catre altcineva. Iar amantul sau amanta cea mai potrivita pentru cei din zodia Berbec este acea persoana care se lasa supusa tuturor fanteziilor lor, fie ca este vorba de fantezii sexuale sau de indeplinirea unor dorinte uzuale. Astfel, cei mai potriviti amanti pentru cei din zodia Berbec sunt perosanele aflate in zodia Sagetator sau Pesti. In ambele cazuri, aceste persoane se simt confortabil cu nativii din Berbec, chiar daca de cele mai multe ori nu urmaresc decat detensionare sexuala.

Citeşte şi HOROSCOP:  Cum arată partenerul sau partenera PERFECTĂ pentru tine, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Taur

Nativii din Taur isi doresc mereu sa aiba dreptate. Sunt persoane incapatanate cu care de multe ori este greu de convietuit. Este mult mai probabil ca partenerii lor sa-si gaseasca pe altcineva, pe parcursul relatiei. Cu toate acestea si Taurii mai calca in strachini uneori. Daca se intampla acest lucru, inseamna ca jumatatea lor a inceput deja sa dea de inteles ca nu mai are de gand sa suporte niciun fel de presiune.

Asa ca Taurii au nevoie de un substitut si cel mai bine pentru ei este sa-si gaseasca amanti setosi sa-i aiba pe cine sa admire. Mai mult decat atat, amantii cei mai potriviti pentru Tauri sunt cei care simt atractie fizica din partea persoanelor puternice si care dau dovada de un caracter posesiv. Astfel, cei mai buni amanti pentru Tauri sunt persoanele din zodiile Rac sau Capricorn.

Gemeni

Nativii din Gemeni sunt cei care nu au nevoie de prea multe motive ca sa-si faca amant sau amanta. Pentru ei cam totul se rezuma la experienta sexuala. Avand in vedere ca se plictisesc repede si ca „fructul interzis” ii atrage mereu, Gemenii nu au nevoie de multa convingere pentru a gasi pe cineva alaturi de care sa experimenteze, cel putin din punct de vedere sexual. Luand in calcul si faptul ca nu prea-i intereseaza consecintele, Gemenii pot avea ca amanti nativi din mai toate zodiile. Insa, primeaza cei cu care se simt cel mai bine in pat si fata de care simt atractie sexuala inca de la prima privire. Iar acestia sunt nativii din Varsator, Rac, Gemeni, Taur, Scorpion sau Sagetator.

HOROSCOP: Rac

Racii simt nevoia de o relatie extraconjugala atunci cand realizeaza ca persoana de langa ei nu mai este ceea ce a fost odata. Mai precis, Racii cauta sa aiba relatii atunci cand simt ca jumatatea lor nu ar mai avea interes sa se ofere si sa ofere atat de mult ca la inceput. De aceea vor cauta sa isi faca amanti care dau dovada de faptul ca sunt puternici si ca au chef sa faca noi cuceriri, fie ele doar si sentimentale.

HOROSCOP 2014: Cum îţi dai seama că relaţia ta a devenit monotonă, în funcţie de zodie

Nativii din Rac se ofera foarte usor acelor nativi care vorbesc mult, sunt foarte siguri pe ei si foarte mandri. Ca sa le priasca experienta, ar trebui sa-si aleaga drept amanti nativi din zodiile Taur, Gemeni sau Sagetator.

HOROSCOP: Leu

Leii sunt acei nativi care nu prea doresc relatii extraconjugale. Daca au ajuns sa aiba o relatie lunga cu cineva, inseamna ca au ales persoana respectiva de asa natura incat sa le satisfaca toate dorintele. Iar daca acea persoana inceteaza sa faca acest lucru, nativii din Leu fac tot posibilul sa o aduca pe „calea cea buna”.

Cu toate acestea, au si ei slabiciuni. Mai ales cand vine vorba de persoane la fel de statornice si puternice ca ei. Astfel, cel mai bun amant pentru un Leu este tot un Leu. Numai ca relatia dintre ei va fi pur sexuala, fiecare incercand sa obtina recunostinta de la celalalt, in zadar. Acest lucru duce la partide de sex de neuitat insa, in care fiecare partener isi va da silinta sa „nu cedeze”.

HOROSCOP: Fecioara

Nativii din Fecioara isi fac foarte usor amanti sau amante. Pentru ei nu exista un concept bine definit al fidelitatii. Le place sa aiba aventuri si sa faca sex cu necunoscuti doar din simpla curiozitate. Nu s-ar apropia niciodata insa de persoane care nu stiu sa pastraze un secret, pentru ca urasc sa fie in mijlocul unui scandal. Asa ca ar trebui sa-s aleaga amanti dintre toti nativii zodiacului, cu exceptia celor din Balanta sau Pesti.

Continuarea pe Lyla.ro