Horoscop: Cel mai frecvent motiv de divorţ în funcţie de zodie

Caracteristicile fiecărei zodii ne arată ce tolerează sau nu acestea într-o relaţie şi ce le împinge să părăsească persoana de lângă ele!

RomaniaTV.net
13 sept. 2016, 06:40
Horoscop: Cel mai frecvent motiv de divorţ în funcţie de zodie

Fecioară – Delăsarea

Pentru o Fecioară sunt foarte importante cariera şi succesul. Vrea un partener care se află pe aceeaşi lungime de undă cu ea şi rezonează cu scopurile şi visele sale. Dacă cel de lângă ea e un om pasiv, acesta va simţi că nu există conexiune între ei şi nu va putea purta conversaţiile mult dorite pe teme comune.

Balanţă – Pesimismul

Balanţa este o persoană pozitivă care crede mereu că mâine va fi o zi mai bună. De aceea, nu are nevoie lângă ea de un om care să o tragă în jos şi care să pună doar răul în faţă. Nici nu concepe să stea lângă un partener care nu emană energie şi voie bună!

Citeşte şi  HOROSCOP: Află cu ce zodie te vei căsători, unde este sufletul-pereche

Scorpion – Minciuna

Scoprionul poate accepta orice într-o relaţie, numai minciuna nu. Îl poţi pierde imediat chiar dacă spui un neadevăr nevinovat. Acesta apreciază onestitatea şi transparenţa mai mult decât orice pe lume şi poate înfrunta mult mai uşor un adevăr chiar dacă doare.

Săgetător – Lenea

Săgetătorul nu poate sta lângă o persoană leneşă, pentru cp el este extrem de activ şi în permanentă căutare de aventură. Dacă partenerul lui nu poate ţine pasul cu el, probabil va decide că îi e mult mai bine singur. Are nevoie de o persoană care îl completează perfect!

Citeşte mai mult pe eva.ro