Horoscop: Cele mai frumoase femei din zodiac. Niciun bărbat nu le rezistă

Se spune că frumuseţea stă în ochii privitorului, dar există trăsături ale anumitor femei care le fac să fie printre cele mai frumoase din lume. Descoperă cele mai atractive femei ale zodiacului.

RomaniaTV.net
04 nov. 2016, 13:20
Horoscop: Cele mai frumoase femei din zodiac. Niciun bărbat nu le rezistă

Varsator

Suple, cu trasaturi delicate, inteligente, si carismatice: sunt femeile nascute in zodia Varsator. Dau dovada si de mult bun gust si se imbraca mereu original, fiind adevarate fashion-icon. O femeie Varsator are si o atitudine sexy, de aceea stie intotdeauna sa se faca remarcata. Jennifer Aniston, Natalie Imbruglia, Diane Lane, Shakira, Denise Richards, Mena Suvari, Christina Ricci.

Citeşte şi  Horoscop: Şi-ar da viaţa pentru familia lor. 3 zodii de femei care se apără ca nişte leoaice

Scorpion

Privirea unei femei din zodiac Scorpion este cea care o face sa iasa in evidenta. Acestor native li se potriveste manusa zicala te poate cuceri cu o privire. Frumusetea le este data si de atitutdinea sigura pe ele, cu care au foarte mult de castigat. Misterioase si sexy, femeile Scorpion se numara printre cele mai atractive din zodiac. Printre frumusetile acestei zodii se numara Sophie Mareau, Demi Moore, Julia Roberts, Emma Stone, Anne Hathaway.

Citeşte mai mult pe studentie.ro