Horoscop chinezesc 2014. Cum stai cu sănătatea în anul Calului de Lemn

Află ce înseamnă asta şi cum vor influenţa astrele starea de sănătate, pentru fiecare zodie în parte. Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc

RomaniaTV.net
14 ian. 2014, 22:48
Horoscop chinezesc 2014. Cum stai cu sănătatea în anul Calului de Lemn

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Şobolan

Nativele născute în anul Şobolanului nu vor avea probleme grave de sănătate în acest an. Chiar dacă vor întâmpina răceli sau alte mici probleme, acestea le vor rezolva cât de rapid vor putea. Mai mult decât atât, orice afecţiune deja existentă va cunoaşte o îmbunătăţire majoră.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Bivol

Nativele născute sub semnul Bivolului nu vor cunoaşte nici o îmbunătăţire, dar nici o înrăutăţire a stării lor de sănătate. Vor fi pline de energie şi vor avea parte cam de acelaşi gen de probleme ca şi până acum. Fie că ai unele afecţiuni grave, fie mai puţin grave, acestea vor rămâne constante.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Tigru

Nativele născute în anul Tigrului sunt destul de agitate, fapt pentru care ar putea să se extenueze de foarte multe ori. De aici până la agravarea stării de sănătate nu mai este decât un pas, aşa că trebuie o mult mai mare atenţie. Orele suplimentare peste program, dar şi nopţile pierdute pot fi cauzele principale.

ZODIAC CHINEZESC 2014: ANUL CALULUI DE LEMN. Ce provocări vă aşteaptă în 2014

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Iepure

Nativele născute în anul Iepurelui s-au obişnuit să aibă grijă de sănătatea lor în ultima perioadă. Chiar dacă simţi că nu ai nicio problemă, nu trebuie să fii delăsătoare şi să renunţi la stilul de viaţă pe care l-ai adoptat. O alimentaţie sănătoasă şi un program strict al meselor trebuie în continuare să fie importante pentru tine.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Dragon

Femeile din Dragon pot avea parte de unele dezamăgiri care îşi vor pune amprenta asupra sănătăţii tale. O trădare sau o întâmplare nefericită te poate da peste cap, stricându-ţi somnul şi alimentaţia. Nu trebuie să te îngrijorezi, ci trebuie să fii mai responsabilă. Toată această poveste se va termina cât de curând.

HOROSCOP CHINEZESC 2014. Cum stai cu dragostea în anul Calului potrivit ZODIACUL CHINEZESC

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Şarpe

Nativele născute în anul Şarpelui pot fi considerate fericitele zodiacului, cel puţin în această perioadă. Starea de sănătate nu va avea deloc de suferit, ba mai mult, orice mică problemă existentă îşi va găsi rezolvare. Trebuie doar să vrei şi să nu ignori nimic.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Cal

Nativele născute în anul Calului au mult mai multă energie ca anul trecut, dar şi mai mult timp liber ca să se poată bucura de starea pe care o au. Ai renunţat la orele peste program, acest lucru permiţându-ţi să ai grijă de tine şi de plăcerile tale. Emani sănătate datorită sportului şi a stilului de viaţă mai bun.

Citeşte mai mult pe eva.ro