Horoscop complet joi, 15 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Astrele au surprize mari pentru fiecare nativ al zodiacului joi, având în vedere că se prevăd schimbări majore pe plan financiar, amoros şi la locul de munca pentru toţi.

RomaniaTV.net
15 ian. 2015, 08:16
Horoscop complet joi, 15 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 15 ianuarie

Berbecii au o zi de joi speciala, avand in vedere ca persoana iubita le pregateste o mare surpriza. Astfel, dupastresul acumulat la locul de munca, spre seara vor trai clipe de pasiune si relaxare in compania celui sau celei care le este alaturi.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 15 ianuarie

Ziua de joi se arata destul de stresanta pentru Tauri. Pozitia astrelor atrage o serie de energii negative de la cei mai apropiati prieteni, care se rasfrang asupra acestei zodii. Ar trebui sa incerce sa gestioneze problema fara sa se streseze prea mult.

Citeşte şi Horoscop Chinezesc 2015: Află ce îţi rezervă astrele, în anul Caprei de Lemn

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 15 ianuarie

Gemenii au pe de alta parte o zi de joi minunata. Se simt plini de energie, au parte de apreciere din partea superiorilor si li se ivesc diverse oportunitati de afaceri care le vor aduce bani in buzunar. Iar starea sanatatii se imbunatateste simtitor.

RAC – horoscopul zilei de joi, 15 ianuarie

Racii au parte de o zi de joi linistita, fara prea multe evenimente. Asa ca vor alege sa isi incarce bateriile intr-un mediu relaxant, alaturi de prieteni cu care nu au mai vorbit de ceva vreme.

LEU – horoscopul zilei de joi, 15 ianuarie

Ziua de joi este speciala pentru Lei, avand in vedere ca li se ivesc o serie de oportunitati menite sa-i scoata din impasul financiar in care se afla. Ar fi bine sa profite de ele, pentru a-si asigura viitorul apropiat cel putin.

Citeşte şi Cum să-ţi alegi partenerul în funcţie de zodie

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 15 ianuarie

Fecioarele isi dau joi seama ca relatia pe care o au este cam pe duca. Asa ca ar fi cazul sa ia fraiele in maini si sa ia o decizie pana cand nu este prea tarziu si pana cand nu ajung sa sufere prea mult din cauza certurilor frecvente.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.