Horoscop complet luni, 5 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Alinierea planetelor aduce doar vesti bune pentru toti nativii zodiacului luni, la inceput de saptamana. Cu toate acestea, toti nativii ar trebui sa ia in calcule unele lucruri, pentru ca “binele” de care beneficiaza sa dainuiasca.

RomaniaTV.net
05 ian. 2015, 06:20
Horoscop complet luni, 5 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC– horoscopul zilei de luni, 5 ianuarie
Ziua de luni este cu adevarat specila pentru Berbeci, avand in vedere ca lucrurile incep sa se puna in miscare pe plan profesional. Astfel, dupa o perioada lunga de asteptare, un apropiat le da o veste buna cu privire la o posibila schimbare a locului de munca si totodata pun mana pe niste bani care le pica la fix.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 5 ianuarie
Taurii au o zi de luni destul de lenesa. Mai precis, se bucura de timpul liber pe care il au in compania unora dintre cei mai apropiati prieteni. Acest lucru ii face sa isi incarce bateriile si sa se incarce pozitive cu energie.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 5 ianuarie
Gemenii au o zi de luni minunata mai ales datorita persoanei iubite si a sefilor. Astfel, la munca le sunt laudate meritele si li se ofera o promovare iar persoana iubita le da de inteles ca este mai indragostita de ei decat a fost vreodata. Motive destul de bune pentru ca Gemenii sa aiba o zi minunata.

RAC – horoscopul zilei de luni, 5 ianuarie
Si pentru Raci ziua de luni este cu adevarat speciala. Acest lucru se datoreaza faptului ca primesc o veste destul de buna de la o ruda de peste hotare, ceea ce-i face sa fie din ce in ce mai increzatori in propria soarta.

LEU – horoscopul zilei de luni, 5 ianuarie
Leii incep saptamana cu o zi de luni de pomina. Se simt cat se poate de insufletiti si relaxati si au sperante mari pentru viitorul apropiat. Acest lucru este foarte bun pentru starea lor de spirit iar astrele arata ca vor avea parte de cele mai bune surprize cat de curand.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 5 ianuarie
Fecioarele se bucura luni de toata atentia persoanei iubite, dupa o perioada in care au fost cat de cat neglijate. Astfel, incep sa ecapete incredere in relatia lor, lucru ce le face sa fie cat se poate de fericite.

Continuarea pe Lyla.ro.