Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Mercur Retrograd, se golesc portofelele, iar gelozia aduce divorţuri

Mercur va retrograda pe 26 septembrie în zodia Balanței și va sta așa timp de două săptămâni, iar pe 27 septembrie Soarele intră în Balanță. Fenomenul astral întoarce problemele pe toate părțile.

15 sept. 2021, 22:16
Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Mercur Retrograd, se golesc portofelele, iar gelozia aduce divorţuri

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Astrologul a prezentat horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie în parte. Cristina Demetrescu a vorbit despre conjuncția Venus – Marte, care aduce un raport de forțe schimbat între femei și bărbați, dar adevărul iese la suprafață, dar şi despre Mercur Retrograd.

Cristina Demetrescu mai spune că în septembrie 2021 trebuie să evităm să batem palma cu orice persoană, chiar dacă aparent e carismatică și zâmbitoare. Infidelitatea este marcantă perioada asta, mai spune Cristina Demetrescu, la „Vorbește lumea”, însă totul depinde de fiecare semn zodiacal. Partea financiară devine și ea mai bună.

Horoscop Cristina Demetrescupentru fiecare zodie: 

Berbec
Te bucuri de câștiguri materiale foarte mari, asta pentru că ai determinare din plin. Se pot strica unele relații, dar primești exact ce-ți dorești.

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2021. Mercur retrograd. Treaba cat cuprinde, relatii destramate sau refacute!

Taur
Gelozia poate intra în viața de cuplu, discuțiile fiind nelipsite între partenerii de viață care caută motive de ceartă. Mare atenție la sănătate!

Gemeni
Preocupări care țin de artă și de creativitate. Este o perioadă în care primești laude în acest sens. Poți schimba ceva legat de carieră. Instabilitate în dragoste și infidelitate.

HOROSCOP Cristina Demetrescu septembrie 2021. Provocări uriaşe pentru toate zodiile, karma vine cu deconturi din urmă
Rac
Sentimente adânci, melancolie și nostalgie. Visele sunt intense și simți nevoia de dragoste mai mult ca oricând, nu mai aștepți nicio invitație.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021 Leu
E timpul pentru vizite, poate apărea ceva nou în sfera casei. Explodezi luna aceasta și nu mai tolerezi absolut nimic, nicio tensiune. Poți fi agresiv.

Fecioară
Luna aceasta primești vești care te ajută să te răzbuni, afli niște adevăruri care te încântă. Te bucuri că există dreptate în lumea asta. Cheltuieli majore.

Balanță
Te poți numi negociatorul lunii. Oamenii apelează la tine când au o problemă și chiar poți scoate un anumit profit de pe urma acestei calități.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021 Scorpion
Venus aduce sentimente intense. Dragostea este importantă, obții ce îți dorești, dar poți stârni invidii și dușmănii. Ești puternic.

Săgetător
Stai excelent la capitolul sănătate, dar poți afla ce probleme medicale ai. Sentimentele sunt și ele puternice, subconștientul este răscolit.

Capricorn
Astrele îți trimit un ajutor nesperat pe partea profesională, unde ești lăudat și scos în evidență. Nu duci lipsă de provocări. E o lună de satisfacție, ți se recunosc meritele.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021 Vărsător
O lună expansivă și importantă legat de carieră. Poți primi propuneri profesionale majore și provocări perioada asta, chiar și de peste hotare.

Pești
Alergi după idealuri și etichete. Îți duci la capăt visele, dar cei care nu au idealuri pot cheltui mulți bani pe lucruri superficiale.