Horoscop: Cum alegi să pui punct unei relaţii în funcţie de zodia ta

Când ştii că o relaţie s-a terminat, poate fi dificil să îţi dai seama cum să închei lucrurile astfel încât niciunul dintre voi să nu aibă şi mai mult de suferit.

RomaniaTV.net
06 mart. 2018, 12:37
Horoscop: Cum alegi să pui punct unei relaţii în funcţie de zodia ta

RAC

Ai tendinţa de a sta într-o relaţie, chiar şi atunci când lucrurile nu mai funcţionează.

Şi când, în sfârşit, eşti pregătită să spui stop, totul se transformă într-o experienţă dureroasă. Este important pentru tine să ştii că ai făcut tot ce ai putut, dar nu ai primit înapoi ceea ce aveai nevoie. Ia-ţi timpul necesar şi alege să te desparţi la o cină sau în public, unde e mai puţin probabol să te apuce plânsul.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt zilele norocoase din martie pentru fiecare zodie

LEU

Când simţi că e ceva în neregulă cu relaţia, te asiguri ca şi cealaltă persoană să afle asta.

De aceea, o discuţie sinceră şi din suflet despre motivele pentru care lucrurile nu mai funcţionează între voi e cea mai bună soluţie pentru tine. Nu trebuie să fie totul numai despre nemulţumirile tale. În schimb, spune de ce lucurile se îndreaptă cître direcţia greşită şi încurajează-ţi partenerul că există persoane mai bune pentru fiecare dintre voi. Apoi, recunoaşte ceea ce aţi avut şi continuaţi separat.

Citeşte şi Horoscop chinezesc Oana Hanganu: Ce se întâmplă cu lumea în Anul Câinelui de Pământ

FECIOARA

Sigur, relaţiile sunt conduse de sentimentel, dar când vine vorba de despărţire, eşti absolut analitică cu privire la acest proces.

La urma urmei, dacă vrei un lucru şi partenerul tău îşi doreşte ceva cu totul diferit, nu are sens să fiţi împreună. Staţi unul lângă celălalt şi recunoaşteţi că v-aţi chinuit ca lucrurile să funcţioneze, dar rezultatele nu au fost bune şi nu vă mai potriviţi unul cu celălalt. Vă veţi simţi mai bine după ce spuneţi ce gândiţi!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.