HOROSCOP: Cum începe weekendul pentru fiecare zodie. Ce scrie în astre

Horoscop 7 februarie, astrele sunt generoase cu toate zodiile.

RomaniaTV.net
07 feb. 2014, 05:00
HOROSCOP: Cum începe weekendul pentru fiecare zodie. Ce scrie în astre

Horoscop Berbec
Astăzi ai putea constata că ai uitat să achiţi o factură sau poate rata la banca, fapt ce ar putea atrage plata unor penalităţi de întârziere sau întreruperea accesului la un serviciu. Păstrează-ţi calmul, achită-ţi datoriile şi ieşi cu fruntea sus din această situaţie. Ai putea simţi că eşti pus pe drumuri inutil, dar cu toate acestea nu călca pedala de acceleraţie peste viteza legală admisă, căci te-ar putea costa. 

HOROSCOPUL ZILEI: Luna este în Taur, ce efecte are asupra celorlalte zodii

Horoscop Taur 
Tu eşti destul de greu de mobilizat astăzi. Eşti foarte comod şi parcă aştepţi să se rezolve toate treburile de la sine sau parcă ţi se pare că altcineva ar trebui să trateze situaţiile. Asumă-ţi responsabilitate care ţi se cuvine, motivează-te cu partea bună sau uşoară şi acţionează. Aştepţi unele recompense materiale care consideri că ţi se cuvin, dar ele ar mai putea întârzia. Nu uita să te bucuri de fiecare clipă. 

Horoscop Gemeni 
Unele gânduri negre nu prea îţi dau pace şi ai putea aluneca uşor către ipohondrie. Îţi place să te victimizezi şi cauţi să câştigi atenţie plângându-te. Programează-ţi un control medical de rutină, pentru a-ţi găsi liniştea. La serviciu lucrurile nu par să meargă chiar grozav. Ai putea simţi că depui mult efort pentru a-ţi îndeplini sarcinile. Organizează-te astfel încât să îţi rămână timp şi pentru scurte pauze de relaxare. 

Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

Horoscop Rac 
Ziua de astăzi aduce evenimente legate de anturaj, clienţi importanţi sau diverşi membri ai organizaţiei în care lucrezi. Te integrezi cu greu şi ai putea fi tras la răspundere pentru o nereuşită profesională. Fii creativ şi caută soluţii constructive, pe termen lung pentru situaţiile pe care le ai de gestionat. Eşti destul de încordat, defensiv pe alocuri şi îţi recomand să îţi reîncarci bateriile în mijlocul naturii. 

Horoscop Leu 
Îţi este foarte greu să echilibrezi planul familial şi cel profesional. Nu mai ştii cum să te împarţi pentru a mulţumi aşteptările celor dragi. Eşti destul de greu de strunit şi te-ai putea răzvrăti destul de vocal şi deschis în faţa superiorilor ierarhici, pe care i-ai putea percepe destul de reci ori rigizi. Cineva mai în vârstă, din familie, poate chiar un părinte, are nevoie de sprijinul tău. Ascultă-te şi fă-ţi pe plac în primul rând ţie. 

HOROSCOP: Cum să-i pătrunzi în suflet, în funcţie de zodie

Horoscop Fecioara 
Astăzi eşti atras de studiu, abordezi lecturi cu substrat filosofic, care se mulează pe filosofia ta de viaţă. Se pot ivi parteneri spontani de discuţie, aparent în contradictoriu cu tine, dar care îţi pot completa viziunea şi ar putea contribui cu idei valoroase pentru tine. Condiţia reuşitei este să ai răbdare şi deschidere în a-i urmări. Dacă erai pe punctul de a semna un contract, ar putea interveni o schimbare de plan. 

Horoscop Balanţă 
Dacă ai tot amânat plata unor taxe sau impozite, acum se pare că au ajuns la scadenţă şi este cazul se le achiţi. Nu eşti prea optimist în ceea ce priveşte planurile de viitor. Verifică în sinea ta în ce măsură îţi lipsesc resursele materiale pentru a le îndeplini sau în ce măsură nu ai suficientă încredere în tine. Clarifică-ţi intenţia, întăreşte-o cu voinţă ta şi acţionează hotărât, cu încredere şi perseverenţă.

Horoscop Scorpion 
Tu ai putea avea sentimentul că avansezi greu în planurile ori proiectele tale, care par să se lovească de tot felul de piedici. Piveşte constructiv evenimentele, căci, de fapt, poate fi vorba de filtre de rafinare şi perfecţionare, de testarea răbdării şi a încrederii în forţele proprii. Fii flexibil, primeşte sfaturile şi îndrăzneşte să faci schimbări voluntar. Relaxează-te activ, consumând energia prin sport, dans sau activităţi creative. 

HOROSCOP: Toate combinaţiile posibile între zodii. Găseşte-ţi zodia compatibilă

Horoscop Săgetător 
Rutina, presiunea, relaţiile tensionate cu colegii de muncă ori cu subordonaţii ar putea să îţi umbrească optimismul. Dacă te bazai pe cineva din famile să te sprijine cu unele treburi, s-ar putea răzgândi în ultima clipă sau poate fi solicitat către alte chestiuni stringente. Organizează-te cât mai bine, conservă-ţi capacitatea de concentrare făcând lucrurile pe rând şi cere sprijin dacă simţi că nu poţi face faţă. 

Horoscop Capricorn 
Tranzitele astrale de astăzi ţi-ar putea aduce o predispoziţie spre nemulţumire în relaţia afectivă în care eşti implicat. Te-ai putea simţi rătăcit în relaţia ta de iubire, comunicarea pare a fi defectuoasă sau te poţi simţi tratat de pe o poziţie de superioritate. Fii deschis, abordează cu înţelepciune raporturile şi urmează îndemnul inimii tale, oricât de anevoios ar fi. Spre seară eşti destul de distrat şi îţi recomand să te recreezi activ. 

Horoscop Vărsător 
Astăzi eşti predispus spre melancolie, pari emotiv şi destul de uşor de impresionat. În raport cu şefii sau autorităţile eşti destul de inhibat şi poţi simţi că ţi se alocă sarcini ori responsabilităţi peste puterile tale. Evaluează-ţi realist capacitatea, fii realist şi comunică deschis. Încarcă-ţi bateriile petrecând timp de calitate cu familia ori cu prietenii apopiaţi, destinde-te şi nu uita să zâmbeşti. 

Horoscop Peşti 
Tu manifeşti un interes deosebit pentru socializare, informare, cunoaştere dar ai putea aluneca uşor şi către bârfe sau discuţii uşoare. Ai putea alege să îţi pui mai mult în valoare inteligenţa, reluând unele studii superioare sau abordând cursuri de perfecţionare profesională. Momentul este favorabil continuării unor activităţi începute deja sau abandonate şi în nici un caz demarării de noi proiecte. 

Horoscop: www.astrocafe.ro 

Citeşte şi

Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodie