Horoscop: Cum judeci oamenii din jurul tău, în funcţie de zodie

Fiecare dintre noi avem ideile noastre, aşa că dacă cei din jur nu se ridică la nivelul aşteptărilor noastre, avem adesea critici la adresa lor. Află cum judeci oamenii, în funcţie de zodia ta.

07 oct. 2013, 09:05
Horoscop: Cum judeci oamenii din jurul tău, în funcţie de zodie

Nativa din Balanţă judecă după aparenţe. Nu se fereşte să spună celor din jurul ei că nu îi place cum sunt îmbrăcaţi sau cum arată.

Femeia din Scorpion nu prea judecă oamenii din jurul ei. Pentru a caracteriza pe cineva, aceasta trebuie să fie rău călcată pe coadă sau cineva să îi fac un rău de neiertat.

Săgetător. Această persoană judecă pe cineva doar dacă vede că face ceva nedrept şi nu poate să stea fără să ia atitudine.

CITEŞTE ŞI: Trăsăturile tale în funcţie de anotimpul în care te-ai născut

Capricorn. Vorbeşte de sus cu cei care nu au realizările ei şi chiar îi judecă pentru că sunt incompetenţi. Pune etichete greşite şi duce vorba mai departe pentru a ieşi în faţă.

Vărsător. Judecă fără să gândească sau să creadă ce spune, dar se trezeşte la realitate când vede că este respinsă.

Nativa din Peşti este foarte discretă şi nu îi place să bârfească pe nimeni. Chiar dacă cineva te supără, refuzi să judeci şi să îi pui etichete.

Nativa din Berbec se laudă întotdeauna cu ceea ce face, şi profită de aceste situaţii pentru a-i face pe ceilalţi să se simtă prost.

De obicei, nativa din Taur este destul de invidioasă, aşa că cea mai simplă tehnică de a se simţi bine este să judece pe alţii. Cu cât simte că ceilalţi sunt mai buni ca ea, cu atât îi jigneşte mai mult.

Nativa din Gemeni are uneori tendinţa de a judeca oamenii şi de a-i trata cu superioritate. Te caracterizează comentariile răutăcioase şi pui de multe ori în poziţii neplăcute persoanele din jurul tău.

Rac. Nu se dă la o parte de la cuvinte urâte sau chiar de la fapte făcute din răzbunare. Este mândră de ea atunci când pedepseşte acele persoane care o deranjează.

Leu. Se enervează la culme când cineva îşi dă cu părerea despre ea sau încearcă să o sfătuiască, fapt pentru care acele persoane se aleg cu vorbe grele din partea ei.

Nativa din Fecioară aruncă vorbe acide atunci când nu îi convine ceva. Are obiceiul de a da comenzi, iar când acestea nu sunt executate, începe să critice cât poate de dur.