HOROSCOP: Cum să-l transformi din cel mai bun prieten în iubit, în funcţie de zodia lui

Eşti îndrăgostită de cel mai bun amic al tău şi nu ştii cum să-i spui, fără să vă distrugeţi prietenia? Iată ce să faci ca să-l cucereşti şi să-i arăţi că vrei mai mult decât o simplă amiciţie.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 11:25
HOROSCOP: Cum să-l transformi din cel mai bun prieten în iubit, în funcţie de zodia lui

Scorpion. Faptul că îi arăţi atât de multă încredere îl va impresiona profund. Organizează o întâlnire în doi, în timpul căreia să-i împărtăşeşti sentimentele tale.

Dacă eşti îndrăgostită de prietenul tău din zodia Săgetător, tot ce trebuie să faci este să-i împărtăşeşti pasiunea pentru ceea ce iubeşte. Odată ce i-ai atras atenţia, foloseşte mici indicii pentru a-i arăta ce simţi.

Capricorn. Dacă vrei ca relaţia voastră să fie mai mult decât o simplă prietenie, laudă-i realizările, fă-i ochi dulci şi va înţelege imediat că eşti de fapt îndrăgostită de el.

Vărsător. Discuţiile foarte lungi, pe orice temă interesantă, îl vor face pe bărbatul din zodia vărsătorului să se simtă foarte aproape de tine.

Peşti. Dacă îl iubeşti în tăcere, va simţi ceva cu siguranţă. Gesturile tandre pe care le faci şi grija pe care i-o porţi îl vor impresiona mult şi va vedea relaţia voastră de prietenie cu alţi ochi.

Berbec. Primul pas pe care trebuie să-l faci dacă eşti îndrăgostită de el este să faci o schimbare de look. Încearcă să fii din ce în ce mai sexy şi mai atrăgătoare.

Taur. Dacă vrei să treceţi de la statutul de amici la cel de iubiţi, trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să-i laşi tot felul de indicii că ai vrea mai mult.

Gemeni. Implică-te în pasiunile lui, dar fără să te lauzi apoi cu ce ai realizat. Lasă-l să afle din alte surse.

Rac. Este suficient să ai o discuţie relaxată cu el, în care să-i explici care sunt sentimentele lui pentru tine. Cu siguranţă îi vei face inima să bată cu putere.

Leu. Este foarte posesiv, chiar şi atunci când vine vorba de prieteni, de aceea flirturile tale cu alţi bărbaţi îi vor aprinde în minte ideea că ai putea de fapt să fii a lui.

Nativii din Fecioară nu se pricep prea bine să-şi exteriorizeze sentimentele. Adesea iubesc undeva, în lumea lor, în tăcere. De aceea, tu trebuie să faci primul pas şi să-i spui ceea ce simţi.

Bărbatul din Balanţă este foarte romantic, iar o atingere aparent întâmplătoare pe mână, câteva şoapte la ureche sau un cadou simbolic îl vor face să înţeleagă de fapt ce simţi.