Horoscop: Cum seduce o femeie, în funcţie de zodie

Acest horoscop ar putea să fie un ghid nemaipomenit pentru bărbați. Femeile sunt cuceritoare fără să facă mari eforturi, în timp ce bărbații recurg la diferite trucuri. Descoperă cum cuceresc femeile cu gesturile, privirea sau un simplu cuvânt, în funcție de zodie.

RomaniaTV.net
25 apr. 2016, 12:39
Horoscop: Cum seduce o femeie, în funcţie de zodie

FEMEIA BERBEC

Femeile Berbec sunt romantice, motiv pentru care vor aștepta mereu ca bărbatul să facă primul pas. Acestea, dacă sunt topite după cineva, nu vor face altceva decât să aștepte. Uneori au un tic nervos bătând cu tocul pantofului podeaua, atunci când acel bărbat se află în preajmă.

Citeşte şi  Horoscop: Zodia care îţi va schimba destinul

FEMEIA TAUR

Femeile Taur știu să flirteze ca nimeni altele. Acestora le place să se bage în seamă cu bărbații chiar pe subiecte aparent tabu precum fotbalul și politica. Îi impresionează pe bărbați cu cultura lor generală și interesul pentru mersul lucrurilor în societate.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de bărbaţi din care faci ce vrei

FEMEIA GEMENI

Femeile Gemeni sunt puțin mai sensibile și acestea cuceresc orice bărbat prin puterea sărutului. Dacă o nativă în Gemeni acceptă sărutul unui bărbat atractiv, acesta se va îndrăgosti imediat și iremediabil de ea pentru felul în care sărută.

Citeste continuarea pe TeoTrandafir.com