HOROSCOP: Cum stai cu BANII în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Astrele îţi arată care va fi starea ta financiară în luna octombrie. Descoperă care sunt predispoziţiile pentru zodia ta şi află ce şanse ai să câştigi mai mulţi bani luna aceasta.

28 sept. 2013, 10:41
HOROSCOP: Cum stai cu BANII în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Balanţă. Ai putea să întâmpini încurcături, neînţelegeri şi amânări în chestiunile care au legătură cu banii. Dar pui la punct un plan menit să te scoată din impas.

Scorpion. Se anunţă o lună destul de complicată dacă ai de recuperat o sumă de bani sau dacă ai o datorie pe care tu trebuie să o achiţi urgent. Din fericire, veniturile tale constante rămân neatinse de astfel de griji.

Săgetător. Ai parte de unele situaţii încurcate şi complicate la locul de muncă, iar starea ta financiară ar putea avea de suferit din această cauză.

Capricorn. Luna octombrie nu este una dintre cele mai bune luni pentru tine. Este o perioadă în care poţi întâmpina piedici, încurcături şi neînţelegeri legate de bani sau proprietăţi.

Vărsător. Stai bine cu banii în luna octombrie. Nu ai parte de situaţii neplăcute sau de cheltuieli neprevăzute care să-ţi dea planurile peste cap.

Peşti. Deşi nu înţelegi prea bine situaţiile complicate prin care treci în plan financiar şi traseul complicat pe care îl au, dar până la urmă banii tot ajung la tine cumva.

Berbec. Luna octombrie se anunţă a fi destul de riscantă pentru tine în plan financiar. Este o perioadă în care trebuie să fii prudentă, să iei decizii după o gândire temeinică.

Taur. Este necesar să le induci şi celorlalţi ideea că banii trebuie folosiţi cu responsabilitate. Iar partenerul de viaţă sau un colaborator direct, ceva mai cheltuitor din fire, sunt principalele persoane vizate.

Gemeni. Vei avea parte de ceva bani în plus luna aceasta. Singura condiţie este să-ţi gestionezi cu grijă şi să nu cheltui mai mult decât este cazul.

CITEŞTE ŞI: Cum stai cu dragostea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Rac. În această lună eşti foarte interesată de găsirea unor surse suplimentare de venituri sau modalităţi prin care ai putea să câştigi mai mult la locul de muncă.

Leu. Nu stai prea bine cu banii în luna octombrie. Deşi faci ceva schimbări pentru ca veniturile tale să crească, rezultatele nu apar imediat.

Fecioară. Situaţia ta financiară este stabilă în luna octombrie. Ai siguranţa că plănurile tale nu vor fi date peste cap de lipsa fondurilor sau de apariţia unor cheltuieli neaşteptate.