Horoscop decembrie 2022. Topul celor mai imature zodii

Horoscop DECEMBRIE 2022. Oamenii sunt extrem de diferiți, iar când vine vorba de maturitate vârsta nu este întotdeauna o bornă după care ne putem ghida. Sunt foarte mulți factori care pot influența nivelul de maturitate al unui om, însă trebuie să știi că și semnul zodiacal are un cuvânt de spus în această problemă.

02 dec. 2022, 17:01
Horoscop decembrie 2022. Topul celor mai imature zodii

Horoscop DECEMBRIE 2022. Oamenii sunt extrem de diferiți, iar când vine vorba de maturitate vârsta nu este întotdeauna o bornă după care ne putem ghida. Sunt foarte mulți factori care pot influența nivelul de maturitate al unui om, însă trebuie să știi că și semnul zodiacal are un cuvânt de spus în această problemă.

Citește și Horoscop 3 decembrie 2022. Zi cu vibraţii pozitive pentru multe zodii

Ca să relaționezi mai bine cu oamenii din viața ta ne-am gândit să realizăm un top al celor mai imature zodii astfel încât să înțelegi unde este de fapt problema și la cine.

Astrologii spun că trăsăturile unui semn zodiacal sunt influențate de planeta, elementul și modalitatea lor conducătoare.

Ca să descoperi cât de matur este sau nu un semn zodiacal, trebuie să te uiți la elementul său (foc, pământ, apă sau aer), care este fundamentul personalității acestuia.

Trebuie să știi că zodiile extrem de mature sunt cele care au elemente de pământ. Sunt și semne se pot comporta pe cât de copilăresc, pe atât de dramatic, dar semnele de pământ sunt de regulă,  cele mai bine împământate și știu cum să mențină echilibrul mai ales în relații.

Topul celor mai imature zodii

Horoscop DECEMBRIE 2022. TAUR (21 Martie – 19 Aprilie)

Berbecii sunt primii în topul zodiilor imature. Aceștia sunt considerați ”bebelușii” zodiacului, deoarece ei sunt primul semn. Conduși de Marte, Berbecii sunt foarte pasionați, motivați, orientați spre acțiune și vor face tot ce este necesar pentru ca lucrurile să se întâmple. Însă, totul este despre ei și de aceea au tendința de a-și pune nevoile înaintea celorlalți.

Sunt extrem de hotărâți, dar sunt definiți de ceea ce își doresc, în loc de ceea ce cere situația, iar acțiunile și crizele lor existențiale tind să provoace foarte multă agitație în jurul lor.

Dacă nu sunt de acord cu opinia celor din jur, devin extrem de încăpățânați și încep să se comporte ca un copil.

De asemenea, Berbecii extrem de competitivi și devin repede ”ofticoși” ori de câte ori lucrurile nu merg așa vor ei. Dar din fericire, această zodie are tendința de a reveni rapid pe calea ce abună.

Horoscop DECEMBRIE 2022. GEMENI (21 Mai – 20 Iunie)

Se știe deja că zodia Gemeni are două personalități care se schimbă în funcție de situație sau de oamenii în compania cărora se află. Mințile deschise și flexibile ale gemenilor pot vedea orice scenariu din diverse unghiuri, iar acest lucru îi face foarte profunzi și intelectuali.

Totodată, Gemenii sunt foarte mari amatori de distracție și din cazua asta au tendința să abordeze lucrurile lejer și jucăuș, fie că vorbim despre problemele pe care le au sau despre relațiile în care sunt.  Din această cauză, este ușor ca ceilalți să îi perceapă imaturi.

Horoscop DECEMBRIE 2022. RACII (21 Iunie – 22 Iulie)

Curios sau nu și Racii sunt în topul celor mai imature zodii. Deși pare că le au pe toate, aceștia sunt foarte buni actori și le este foarte de ușor să se prefacă.

Racii sunt semne extrem de sensibile și tind să acționeze pe baza emoțiilor lor, iar dacă nu se plâng în mod deschis că au greșit cu ceva, probabil că se închid în camera lor, oferindu-ți un tratament de tăcere. Tactica lor pasiv-agresivă de a trata problemele poate fi foarte frustrantă pentru semnele care au capacitatea de a vedea lucrurile mai obiectiv.

Horoscop DECEMBRIE 2022. LEU (23 Iulie – 22 August)

Leul este un alt semn imatur prin simpul fapt că este un iubitor de distracție, căruia nu-i place să ia lucrurile prea în serios. Celor născuți în zodia Leu le place să aibă toată atenția asupra lor și se bucură atunci când sunt îngrijiți sau „cocoloșiți” de alții.

Această zodie nu pretinde maturitate pentru că în maniera tipică a semnelor de foc, aceștia acționează fără să se gândească, ceea ce le poate aduce necazuri.

Leii iubesc drama și tind să fie ei înșiși melodramatici. Aceștia cred că lumea este scena lor și ei sunt vedeta. Cu toate că leii sunt foarte amabili, generoși și loiali, totuși, uneori, pot fi puțin prea mult pentru prietenii și familia lor.

Citește și Horoscop decembrie 2022. Zodiile care intră cu energie pozitivă în noul an. Atenţie la Mercur retrograd!