Horoscop DRAGOSTE de 1 Decembrie. Zodiile vor mari schimbări pe plan personal de Ziua Națională a României!

Astrologii vin cu un horoscop special conceput pentru ziua de 1 Decembrie. De Ziua Națională, esti mai constient de cee ace se petrece in jurul tau si devi mult mai circumspect.

01 dec. 2021, 14:12
Horoscop DRAGOSTE de 1 Decembrie. Zodiile vor mari schimbări pe plan personal de Ziua Națională a României!

Horoscop DRAGOSTE de 1 Decembrie.  Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, miercuri 1 decembrie 2021.

Horoscop DRAGOSTE de 1 Decembrie. Zodiile vor mari schimbări pe plan personal de Ziua Națională a României!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata amoroasa poate trece printr-un con de umbra care sa te intristeze. Dar nu este cazul sa dramatizezi. Depinde de tine sa-ti pui viata in ordine si sa readuci soarele in cuplul tau. Daca esti singur, de ce nu incerci sa comunici mai mult cu prietenii in sfera online. Nu te izola, chiar daca stai in izolare!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ai ocazia sa te apropii de partenerul de cuplu. Petreceti mai mult timp impreuna, deci acum este momentul sa iti arati latura dragastoasa si romantica. Daca esti singur, poti aborda persoana de care esti interesat. Sun-o sau trimite-i un mesaj cu care sa spargi gheata.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Pot aparea momente de tensiune in viata de cuplu. Stai linistit, relaxeaza-te, incearca sa fii mai deschis cu partenerul. Discuta sincer cu persoana iubita despre tot ce va framanta, astfel incat sa repuneti relatia pe drumul cel bun. Daca esti singur, nu te inchide in tine. Poti socializa si online.

Horoscopul zilei de dragoste RAC (21 iunie – 22 iulie)
Te simti nesigur pe sentimentele partenerului, ii urmaresti fiecare miscare si ii controlezi fiecare gest. Nu este cazul sa fii atat de suspicios, mai ales acum, cand nici nu iese din casa. O discutie sincera si fara acuzatii iti va demonstra ca totul este numai in capul tau. Daca esti singur, nu o sa rezolvi nimic daca stai intr-un colt pocnindu-ti degetele de plictiseala. Ce-ar fi sa ii trimiti un mesaj persoanei de care esti interesat? Ceva bun poate iesi de aici.

Horoscop zilnic dragoste LEU (23 iulie – 23 august)

Nu crezi ca este riscant sa flirtezi cu diversi cand esti foarte aproape de partener? Oricat de tentat ai fi sa te joci cu focul ca sa nu te plictisesti, risti sa periclitezi relatia si apoi sa-ti para rau. Daca esti singur, nu ar fi exclus sa reiei legatura cu o iubire din trecutul tau.

Citește continuarea pe Sfatul Parintilor.

Citește și: Horoscop dragoste DECEMBRIE 2021. Venus, planeta iubirii, intra in retrograd