Horoscop DRAGOSTE săptămânal 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Atenţie la capcane emoţionale!

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Aceasta este marea saptamana in care trecem de la vechi la nou, de la 2019 la 2020, de la un an la altul, de la un deceniu la altul, de la o era astrologica la urmatoarea. In plus, marti noaptea spre miercuri, de Revelion, ar trebui sa fim atenti si prudenti pentru ca este o noapte cu capcane emotionale tocmai din pricina asteptarilor foarte mari pe care multi le au, atat de la acea noapte cat si de la noul an ce vine.

29 dec. 2019, 20:46
Horoscop DRAGOSTE săptămânal 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Atenţie la capcane emoţionale!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec
Circumstante fericite te ajuta in cariera. Odata disparute obstacolele din viata profesionala, dai frau liber imaginatiei in cuplu. Partenerul este mai mult decat incantat de aceasta „valtoare” care te-a cuprins. Daca esti singur, creeaza in jurul tau o atmosfera calma, linistita, care sa atraga mai multe persoana de sex opus.

Horoscop dragoste Taur
Dai dovada de mai multa intelegere si compasiune fata de partenerul de cuplu, iar asta se va resimti imediat in relatie. Veti recupera imediat timpul pierdut cu certuri si acuzatii inutile. Daca esti singur, vorbeste sincer si deschis pentru a fi sigur ca nu lasi loc de interpretari si neintelegeri.

Horoscop dragoste Gemeni
Lumea ta interioara se cam zdruncina putin, in aceasta saptamana. Partenerul incepe sa devina suspicios, in timp ce tu vezi comportamentul lui dintr-o alta perspectiva. Ai tendinta de a denatura realitatea, de aceea ar fi recomandat sa nu incepi vreo discutie inainte de a fi absolut sigur de ce se intampla. Chiar iti poti exprima ingrijorarile intr-o maniera mai putin agresiva. Evita deciziile impotante pentru moment. Daca esti singur, cauta tovarasia prietenilor. Nu sta singur, foloseste-te de farmecul characteristic pentru a te face placut.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.