Horoscop: Formează cupluri magice. 4 combinaţii de zodii care pot avea relaţia perfectă

Nu toată lumea se înţelege bine cu toată lumea, însă unii oameni au afinităţi comune şi reuşesc să se plieze perfect unul dupa celălalt, astfel încât formează cupluri frumoase şi puternice în acelaşi timp.

RomaniaTV.net
21 ian. 2016, 09:54
Horoscop: Formează cupluri magice. 4 combinaţii de zodii care pot avea relaţia perfectă

4 sunt combinatiile care dau relatii de succes. Iata-le!

Berbec si Sagetator

Berbecul si Sagetatorul au acelasi dinamism, aceeasi indrazneala si aceeasi sete de aventura. Nu se plictisesc impreuna nicio clipa, mereu au cate ceva de descoperit unul la celalalt. Sunt spontani si se distreaza de minune impreuna. Iar cand vine vorba de sex se potrivesc perfect.

O pot face oricand vor si oriunde. Sunt lipsiti de inhibitii, iar asta ii apropie si mai mult. Sunt persoane independente si mereu in cautare de ceva nou si nici nu se dau in laturi de la experiente inedite.

Citeşte şi  Horoscop: Cum te comporţi în dragoste în funcţie de zodia ta

Fecioara si Taur

Exista o buna intelegere de fond si cuplul dintre Fecioara si Taur are o longevitate mare. Ambii nativi abunda in idei, care pot fi valorificate atat in zona studiilor, cat si in mici afaceri de familie foarte profitabile. Lucrurile merg si mai bine intre ei mai ales in a doua parte a vietii.

Se armonizeaza perfect si in dormitor, pentru ca pun mare pret pe senzatiile trupesti pe care le traiesc impreuna. Nici unul, nici altul nu apreciaza prea tare romantismul, un punct in plus pentru potrivirea dintre ei.

Citeşte mai mult pe ele.ro