HOROSCOP: Cum să îndepărtezi orice tentaţie din jurul lui, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Află ce spune zodia lui despre el şi cum poţi să fii femeia perfectă astfel încât nimic din jur să nu îl atragă.

RomaniaTV.net
06 feb. 2014, 05:03
HOROSCOP: Cum să îndepărtezi orice tentaţie din jurul lui, în funcţie de zodie

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul nu vrea o femeie care să semene cu toate celelalte, ci una atipică şi originală. În caz că eşti o persoană care este mereu în pas cu modă şi urmăreşte curentul, acesta va căuta cu privirea o femeie nonconformistă şi ciudată. Nu degeaba se spune că mereu ne dorim ceea ce nu avem, fie bun sau rău.

Citeşte şi:

HOROSCOPUL ZILEI: Luna este în Taur, ce efecte are asupra celorlalte zodii

HOROSCOP Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din Peşti nu va avea ochi pentru nimeni altcineva atât timp cât are lângă el o femeie îndrăzneaţă şi cu foarte mare încredere în ea. Nu este genul de persoană care să stea să încurajeze pe cineva şi îşi pierde răbdarea dacă iubita lui este prea vulnerabilă sau slabă de înger. Fii tupeistă în pat şi arată-ţi colţii ori de câte ori ai ocazia, adoră să fie dominat.

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul din Berbec îşi doreşte o femeie care să îi respecte pasiunile şi dorinţele, şi asta tinde să caute toată viaţa. Dacă eşti capabilă să faci acest lucru, atunci iubitul tău din această zodie nu va fi tentat să se uite în alte părţi. Nu trebuie uitată nici viaţa sexuală, pentru că acesta pune mare preţ pe ea. Ar trebui să fii deschisă noutăţii şi să încerci cât mai multe lucruri în materie de sex.

Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă vrei ca iubitul tău din zodia Taur să nu fie tentat de altă femeie, ar trebui să fii acea persoană atrăgătoare, dar şi familistă în acelaşi timp. Trebuie să îţi doreşti să ai o familie numeroasă şi să ai grijă de treburile casnice, dar să nu uiţi de tine şi de aspectul tău fizic.

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni vrea lângă el o femeie foarte prietenoasă şi amuzantă, şi dacă eşti aşa nu există nicio şansă să te înşele sau să tânjească după altele. Trebuie să ai mereu chef de viaţă, să nu fii supărăcioasă şi să îţi placă să porneşti în aventură cu el ori de câte ori îşi doreşte.

HOROSCOP Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru a-l ţine numai pentru tine pe nativul din Rac, trebuie să fii o femeie cu atitudine şi foarte cerebrală. Vrea să aibă o familie, şi nu ar accepta lângă el o persoană aiurită sau nerealistă. Tentaţia e mare pentru noi toţi, dar dacă ai acasă tot ce îţi doreşti, foarte rar se întâmplă să ai scăpări.

HOROSCOP Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din această zodie este destul de pretenţios, pentru el femeia perfectă trebuie să fie un cumul impresionant de calităţi. Te vrea frumoasă, deşteaptă, dar şi cuminte. Pentru a-l face să nu tânjească după altele, trebuie să fii o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, iar toţi cei din jur să te admire şi să primească laude în numele tău.

Citeşte mai mult pe eva.ro

Citeşte şi

Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodie 

HOROSCOP: Toate combinaţiile posibile între zodii. Găseşte-ţi zodia compatibilă

HOROSCOP: Cum să-i pătrunzi în suflet, în funcţie de zodie