Horoscop: Iată care sunt cumpenele tale pentru săptămâna 29 august-4 septembrie

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în săptămâna 29 august-4 septembrie!

RomaniaTV.net
28 aug. 2016, 09:07
Horoscop: Iată care sunt cumpenele tale pentru săptămâna 29 august-4 septembrie

Fecioară

Nu vei întâmpina probleme în aceste zile, ba din contră totul pare că intră pe făgaşul normal. Viaţa sentimentală îţi aduce satisfacţii majore, ceea ce îţi dă energie cât să le cuprinzi pe toate. Pe plan financiar nu se anunţă creşteri ale veniturilor, însă cu siguranţă şi acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat!

Balanţă

Lucrurile încep să se regleze pentru tine, pentru că în ultima perioadă ai avut parte de fel şi fel de nenorociri. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, acum este momentul să o iei de la început cu forţe proaspete. Nicio dezamăgire nu trebuie să îţi taie aripile, ci din contră trebuie să te facă mai puternică şi mult mai fermă pe viitor.

Citeşte şi  Horoscop după LUNA NAŞTERII: Ce te aşteaptă în 2017

Scorpion

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă nici zile liniştite nu se vor putea numi. Vei fi nevoită să munceşti mai mult decât de obicei şi vei sfârşi fiind dezamăgită că nu eşti remunerată pe măsura eforturilor depuse. Singura soluţie este fie să îţi schimbi jobul, fie să te ocupi şi de altceva în paralele. Ia decizia care îţi poate aduce ce îţi doreşti!

Săgetător

Nu o duci prea bine nici pe plan financiar, nici pe cel amoros. Din păcate, banii nu îţi mai ajung deloc şi din această cauză eşti pusă în numeroase situaţii stânjenitoare. Nu te mulţumi cu situaţia dată pentru că vei provoca probleme şi mai mari pe viitor. Viaţa amoroasă te nelinişteşte din cauza certurilor aprinse cu partenerul de viaţă!

Citeşte mai mult pe eva.ro