Horoscop: Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în luna NOIEMBRIE

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna noiembrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

RomaniaTV.net
23 oct. 2015, 12:21
Horoscop: Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în luna NOIEMBRIE

Berbec

Luna noiembrie este, în mare parte, una bună pentru tine. Din păcate, există şi momente neplăcute şi situaţii tensionate, însă le poţi ocoli cu eleganţă dacă eşti înţeleaptă. Stăpâneşte-ţi ieşirile nervoase în public, pentru că rişti să fii catalogată pe nedrept.

Pe plan profesional, începi luna cu multă energie şi putere de muncă. Eşti foarte implicată în ceea ce faci şi orele petrecute la birou peste program nu îţi vor fi străine. Devotamentul tău nu va fi trecut neobservat, superiorii tăi fiind impresionaţi de performanţele tale. Aşadar, un proiect important îţi va fi dat în grijă sau ai putea chiar să primeşti o promovare.Dacă ai propria afacere, veniturile ţi se vor rotunji în această perioadă.

În ceea ce priveşte viaţa sentimentală însă, lucrurile nu sunt la fel de roz. Pentru a putea depăşi momentele dificile, ai grijă să îţi menţii mereu atenţia ocupată. Aşadar, după orele peste program petrecute la birou, nu zace pe canapea uitându-te la seriale, ci ajută-ţi prietenii care au nevoie. Ajutându-i pe ei vei simţi, treptat, că te ajuţi pe tine. În cazul în care ai o relaţie, ai mare grijă cum pui problemele legate de viitor cu partenerul tău întrucât s-ar putea să fie iritat de subiect.

Horoscop: „Top 5 zodii care suferă cel mai mult în dragoste”

Taur

Luna noiembrie nu este deloc una norocoasă pentru Tauri. Frustrările ies la iveală şi problemele par să se ţină lanţ. Nu te lăsa descurajată întrucât, deşi acum situaţia nu pare deloc roz, vei constata curând că tot răul a fost spre bine. Nu îţi va fi deloc uşor, e adevărat, dar nici imposibil să depăşeşti momentul. E important să iei cele mai bune decizii pentru că acestea îţi vor influenţa serios viitorul.

Pe plan profesional, primele zile ale lunii noiembrie vor fi cele mai dificile. Te vei afla la o răscruce de drumuri şi va trebui să hotărăşti încotro vrei să o apuci. Nu te gândi la ceea ce vor crede cei din jur despre tine, nu te gândi că vei dezamăgi persoanele dragi, ci gândeşte-te numai la tine şi la ce îţi doreşti tu. E esenţial să nu te grăbeşti să răspunzi la întrebări pe care destinul ţi le pune. Timpul este de partea ta aşa că profită de asta şi cântăreşte bine înainte de a oferi orice răspuns.

Primele 10 zile ale lunii nu sunt cu noroc nici pe plan personal. Partenerul tău va avea un comportament cel puţin ciudat şi conflictele nu vor lipsi din relaţia de cuplu. Este adevărat că are motive întemeiate şi ştii şi tu asta, însă faptul că ştii nu face situaţia mai uşor de suportat. Cert e că va trebui să te hotărăşti în ce direcţie vrei să meargă relaţia voastra… dacă vrei să faci ceva pentru ca ea să meargă. Nu este o situaţie din care nu poţi ieşi însă cheia e la tine.

HOROSCOP: Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Cum arată femeia perfectă pentru fiecare

Gemeni

Nativii din această zodie sunt înconjuraţi de energie negativă, care îi seacă de puteri şi le tot pune piedici. Din fericire, pe plan financiar aceştia nu vor avea de suferit aşa că nu vor fi complet descurajaţi de perioada greoaie.

Pe plan profesional, e important să îţi concentrezi atenţia pe rezolvarea problemelor mici. Astfel, vei reuşi, din aproape în aproape, să rezolvi problemele mari, fără să îţi propui asta. Dacă ai propria afacere, concentrează-te asupra detaliilor. Lucrurile mici fac diferenţa aşa că nu lăsa nimic la voia întâmplării.

În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, e esenţial ca Gemenii să nu facă schimbări majore sau să ia decizii importante întrucât vor regreta orice hotărâre luată acum. Pentru a te descărca de energia negativă, dar şi pentru a îţi menţine atenţia ocupată, petrece mai mult timp alături de prieteni.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.