Horoscop joi 17 decembrie 2020. Se simte aer de libertate

Iata horoscopul zilei de azi JOI 17 DECEMBRIE 2020. Saturn isi incepe calatoria prin Varsator pana in martie 2023. Un nou capitol in viata ta incepe. Nou, nefamiliar, cu obstacole, provocari, noi lucruri de invatat. Luna il urmeaza pe Saturn si iese din Capricorn pentru a se intalni cu el, dar si cu Jupiter care va aparea in cateva zile. E vremea sa-ti setezi teluri noi. Varsatorului ii plac ideile noi, inovatoare!

17 dec. 2020, 01:01
Horoscop joi 17 decembrie 2020. Se simte aer de libertate

Horoscop joi 17 decembrie 2020  Carantina, restrictii sociale, iata ceva ce Saturn in Varsator nu agreeaza mai deloc. Saturn in Varsator este despre flexibilitate. DAR si despre un comportament de cetatean responsabil. Simti un aer de libertate?

Horoscop joi 17 decembrie 2020 dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Stelele sunt alaturi de tine in viata ta sentimentala asa ca sunt sanse mari sa reusesti indiferent de actiunile in care te implici. Ii ceri anumite lucruri jumatatii tale, insa toate acestea vor avea ca rezultat imbunatatirea relatiei voastre. Esti singur? iesi in oras si incearca-ti norocul, nu sta inchis in casa. Sunt sanse ca viata ta amoroasa sa se schimbe in bine chiar din aceasta seara.

Poarta Stelara se deschide. Ce aduce horoscopul de Sărbătorile de iarnă

Horoscop joi 17 decembrie 2020 dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Nu ezita sa iei decizii importante in viata ta amoroasa. Doar asa poti indrepta situatia. Partenerul te intelege si te sprijina neconditionat. Daca esti singur si vrei sa schimbi situatia trebuie sa stii ca depinde numai de tine sa o faci. Nu trebuie decat sa accepti invitatiile romantice pe care le primesti.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Nici macar nu incerca sa rezolvi probleme cu care te confrunti in viata sentimentala. Mai bine incearca sa te relaxezi in compania jumatatii tale si sa petreceti timp de calitate impreuna. Singur? Nu te ingrijora, nu-ti imagina tot felul de scenarii unul mai negru decat celalalt. Mai bine largeste-ti cercul de cunostinte. Iesi, cunoaste oameni noi, s-ar putea sa gasesti printre aceste persoane pe care pe care o cauti de multa vreme.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop joi 17 decembrie 2020 . Seteaza-ti teluri noi!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai putea simti ca se merita sa cheltui pentru o ocazie care poate fi un punct important pentru tine si care nu vine asa de des. Este totusi asa ? Poate ca nu, daca cumva acest gand iti cauzeaza anxietate si o dorinta de a da multi bani pe un produs pe care l-ai purta o data si dupa aceea l-ai uita in dulap. Cauta solutii alternative ca sa impaci ambele dorinte : prudenta financiara si participare la eveniment.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu poti avea o rezistenta inconstienta la o idee sau un plan iar asta poate duce la lipsa progresului. Ar putea fi chiar planul tau si daca da, te mai miri de ce dureaza asa de mult sa pornesti sau sa avansezi. Cheia poate fi sa devii constient ce te retine, si asta poate sa insemne sa dai la o parte credinte ca sa vezi ce e in spate. Dupa ce gasesti raspunsul, orice stare de frustrare va incepe sa se topeasca.

Horoscop joi 17 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Incercarea de a-ti tine viata profesionala si cea de acasa in echilibru iti poate parea ca un munte de escaladat. Si cu Luna in Varsator, sentimentele pe tema asta pot creste exponential. Daca asta este o intrebare ce va implica pe amandoi partenerii, atunci este momentul sa ceri ajutor. Atitudinea ca tu trebuie sa faci totul singur pune multa presiune pe tine, cand de fapt nu este necesar sa fie asa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.