HOROSCOP MAI 2020. Luna marilor provocări, karma grea pentru multe zodii. Tsunami în Casa Banilor şi scandal în Casa Dragostei

Horoscopul lunii mai 2020 aduce schimbari mari pentru toate semnele zodiacale.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 06:17
HOROSCOP MAI 2020. Luna marilor provocări, karma grea pentru multe zodii. Tsunami în Casa Banilor şi scandal în Casa Dragostei

HOROSCOP MAI 2020 BERBEC – In luna mai incepi sa te concentrezi mai mult pe tine si pe responsabilitatile tale din familie. Nu inceeca sa scapi de datorii si confrunta provocarile care apar. Esti in punctul in care iti amintesti lucruri din copilarie si iti dai seama ca iti doresti cu adevarat. 

HOROSCOP MAI 2020 TAUR – Este luna in care iti sarbatoresti ziua de nastere, asa ca tu vei fi vedeta lunii. Vei fi atenta la tot ce se intampla in jurul tau si reusesti sa fii mai aproape spiritual de persoanele pe care le iubesti. Relatiile tale intra intr-o noua dimensiune.

HOROSCOP MAI. Zodiile care vor suferi în această lună, dar îşi vor reveni 

HOROSCOP MAI 2020 GEMENI – Incepi sa ai o noua perspectiva asupra finantelor tale. Iti dai seama ca vrei sa faci cu banii tai si sa incepi sa ii investesti in mod eficient. Incearca ceva diferit. Inchide ochii si „simte” raspunsurile. Ai putea lua decizii importante. 

HOROSCOP MAI 2020 RAC – Viata ta pare sa te tina prizoniera in ultima perioada. Este un moment bun sa iti evaluezi planurile si sa iti dai seama ce vrei sa faci cu adevarat. Ar putea aparea responsabilitati noi. Nu este usor, insa vei deveni mai puternica si mai curajoasa. 

HOROSCOP MAI 2020 LEU – Este luna prieteniei pentru tine. Reiei relatii cu prieteni vechi si te imprietenesti cu oameni noi. Ramai deschisa la toate variantele. Oamenii intra in viata ta cu un scop anume, asa ca nu ii raspunde. 

HOROSCOP MAI 2020 FECIOARA – Invata sa-ti pictezi viitorul. Luna mai iti aduce aceasta posibilitate, asa ca ar fi bine sa profiti de ea. Apar oportunitati noi pentru care trebuie sa-ti deschizi inima. 

HOROSCOP MAI 2020 BALANTA – Dupa 18 mai vei primi ocazia de a te intoarce in trecut si de a-ti indrepta toate greselile pe care le regreti. Vei fi singura in calatoria ta, insa vei obtine exact ceea ce iti doresti. Luna mai va aduce doar lucruri bune pentru tine. 

HOROSCOP MAI 2020. Ce zodii au o lună de aur, totul le merge din plin

HOROSCOP MAI 2020 SCORPION – Aceasta luna este despre experimentare si despre joaca. Energiile sunt perfecte pentru transformare si ganduri noi. Accepta toate persoanele care intra in viata ta si primeste tot ce iti ofera universul. 

HOROSCOP MAI 2020 SAGETATOR – Actiunile pe care le faci si deciziile pe care le iei in aceasta luna ar putea contribui la viitorul tau. Vei primi recompense pe care le astepti de foarte mult timp si vei obtine in sfarsit recunoasterea pe care o meriti. 

HOROSCOP MAI 2020 CAPRICORN – Ai nevoie de toate sfaturile celor din jur in aceasta luna. Esti nesigura si nu stii ce sa mai faci. Ia o pauza. Ai nevoie sa te regrupezi si sa iti incarci bateriile.

HOROSCOP MAI 2020 VARSATOR – Viata iti ofera surprize neasteptate in aceasta luna. Apare si o usoara nesiguranta, insa vei primi exact mesajele de care ai nevoie de la cei din jur pentru a lua deciziile potrivite. 

HOROSCOP MAI 2020 PESTI – Incepe o luna grea, insa nu te lasa descurajata de probleme. Totul va fi bine, trebuie doar sa privesti lucrurile cu optimism.