Horoscop martie 2015: Previziuni de dragoste, carieră şi sănătate

Află ce îţi rezervă astrele pentru luna martie în dragoste, carieră, sănătate şi nu numai.

20 feb. 2015, 10:29
Horoscop martie 2015: Previziuni de dragoste, carieră şi sănătate

Horoscop martie 2015 Berbec

Luna martie va fi una reusita pentru nativii nascuti sub acest semn zodiacal. Pot aparea ceva probleme insa vei stii exact cum sa le rezolvi, fara pra multe batai de cap.

Pe plan profesional vor aparea o multime de oportunitati luna aceasta. E posibil ca un coleg de serviciu sa aiba o influenta negativa supra ta asa ca ai face bine sa nu te mai confesezi nimanui in ceea ce priveste planurile tale din punct de vedere profesional. Atata timp cat iti vei concentra atentia pe ceea ce ai de facut, totul va merge asa cum trebuie iar superiorii tai vor observa cat de capabil esti.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt cele mai norocoase zodii

In ceea ce priveste relatia de cuplu, in primele 10 zile ale lunii vor exista ceva momente tensionate, insa totul se va rezolva in a doua parte a lunii. Fii mai atenta la nevoile partenerului, dar si la cele ale membrilor familiei, intrucat s-ar putea simti neglijati in aceasta perioada.

Horoscop martie 2015 Taur

Luna martie este una stabila pentru nativii din zodia Taur. O serie de incurcaturi i-ar putea pune in dificultate, insa printr-un mare noroc scapa cu usurinta de toate.

O mare sansa li se va ivi Taurilor pe plan profesional, iar castigurile financiare ale acestora vor inregistra cresteri majore. In cazul in care ocupi o pozitie de conducere, ai putea avea ceva conflicte cu un subaltern.

Citeşte şi Când vei cunoaşte marea iubire, în funcţie de zodie

Pe plan personal te vei simti neinteleasa de partener. Incearca sa iti controlezi emotiile si sa ramai calma pentru a evita un conflict de proportii. Daca, pe de alta parte, simti ca situatia nu se va remedia, ai face bine sa rupi legatura. Orice s-ar intampla, important este ca tu sa ai de castigat.

Horoscop martie 2015 Gemeni

Luna martie vine cu o multime de evenimente pentru Gemeni. Din fericire, acestia vor face fata cu bine, insa vor avea ceva batai de cap.

In primele 10 zile ale lunii se va intampla un eveniment major pe plan personal. Este vorba fie de o promovare, fie, daca ai propria afacere, de un parteneriat de succes. E important sa fii foarte organizata pentru a da randament.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de zodie

Pe plan personal insa lucrurile nu merg la fel de bine. Te simti incoltita de acuzatiile partenerului si nu reusesti sa imbunatatesti comunicarea dintre voi doi. E vital pentru relatia voastra ca tu sa iti pastrezi calmul in astfel de momente. Daca consideri ca ai prea mult de pierdut, pune capat relatiei.

Descopera celelalte zodii pe feminis.ro.