Horoscop MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020. E timpul să treci serios la treabă

Luna este in muncitorul Capricorn si este timpul sa treci serios la treaba. Sunt multe de facut si n-ai atat de mult timp la dispozitie. Pregateste-te pentru planuri noi si nebunesti!

RomaniaTV.net
17 nov. 2020, 23:29
Horoscop MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020. E timpul să treci serios la treabă
Horoscop MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020

Horoscop MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020

. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Fantana creativitatii tale functioneaza in fiecare zi ca si cum nici nu exista o zi de maine. Da si iar da din belsug. Oricum, tu trebuie sa fii organizat si in stare sa implementezi toate aceste idei revolutionare care iti apar si poate par doar vise pentru altii. Si puterea ta de orator iti va castiga multi fani astazi, deci lasa la o parte inhibitiile si exprima-te din inima.

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul favorabil al planetei Venus influențează puternic zodiile în diferite sectoare ale vieții

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai tu un fel de a folosi cuvintele rostite iar astazi vei reusi din plin sa incanti pe cineva cu ele. Ai grija totusi ca sentimentele confuze sa nu se amestece in mod neclar cu ceea ce vorbesti si sa iti impiedice un succes triumfal. Coordoneaza ce simti cu ce spui si cu ce faci. Daca nu simti sa vorbesti, chiar nu o face. Nu este neaparat nevoie.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Iata o zi norocoasa pentru persoana iubita pe care o ai ! Te intrebi de ce este acest lucru scris la horoscopul tau ? Pentru ca tu vei rasfata aceasta persoana din plin, veti iesi si la shopping, vei dori sa ii cumperi ceva ce ii face placere chiar daca are un cost mai mare. Vei fi in stare de orice ca sa arati iubirii tale ca nimic altceva nu mai conteaza. Desi iti atingi scopul, bugetul poate avea de suferit. Gaseste calea de mijloc totusi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop zilnic DRAGOSTE MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020. Ce solutii sunt in cazul tau?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020. Ai nevoie de multa organizare pentru a reusi ce ti-ai propus. Luna este in Capricorn si armonizeaza cu  Mercur in Uranus, ceea ce te inspira pentru mai multe solutii. Nimic nu te poate opri acum!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
In sfarsit, relatia ta de cuplu a inceput sa se imbunatateasca. Acest lucru ti se datoreaza in primul rand tie si eforturilor pe care le-ai depus. Ai devenit mai intelept si iti poti gestiona relatia cu maturitate si optimism. Singur? este ziua perfecta pentru a intalni persoana cu care sa ai o relatie pe termen lung.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Relatia de cuplu se indreapta in directia potrivita. Fa tot ce depinde de tine pentru a mentine climatul positiv, pentru o perioada cat mai lunga de timp. Nu ti-ai intalnit sufletul pereche? Fii deschis la invitatii, iesi cu prietenii si distreaza-te. Vei avea o multime de motive de fericire.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Incearca sa nu aduci problemele de la birou acasa, la partenerul de cuplu. In acest fel vei fi recompensat cu o noapte de neuitat, plina cu erotism si pasiune. Daca esti singur, s-ar putea sa intalnesti persoana pe care o cauti de ceva vreme, persoana care te va face fericit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020 TAROT . Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!
Horoscop tarot zilnic BERBEC
Marea Preoteasa

Pot exista momente in care te vei simti responsabil pentru tot ce nu este bine in acest Univers. Dar nu le poti rezolva tu pe toate. Relaxeaza-te, odihneste-te. Faptul ca iti pasa de oameni este un lucru bun, dar faptul ca vrei sa te transformi in salvator universal iti consuma energia.

Horoscop tarot zilnic TAUR
2 de cupe

Caduceul si Leul par a fi impreuna in acesta card, sugerand o uniune sanatoasa care duce la o transformare fizica si spirituala a fiecarui partener. Cartea simbolizeaza casatoria, juramintele, seriozitatea pe care o impuneun parteneriat, de afaceri sau romantic. Daca ai o relatie la inceput de drum, aceasta carte poate fi un semn ca e mometul sa treceti la un alt nivel. Sau, daca esti singur, ea iti poate da speranta ca jumatatea ta este undeva aproape si urmeaza sa o intalnesti in curand.

Horoscop tarot zilnic GEMENI
8 de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza educatia, stagiatura, ucenicia. Nu exista nici un substitut pentru talent si experienta. O persoana poate dobandi calitati excelente si poate deveni maestru, doar prin aplicarea temeinica a cunostintelor pe care le poseda. Daca iti apare aceasta carte inversata, mesajul este atentie la neindemanare. Poti intarzia ducerea la indeplinire a unei sarcini din cauza neatentiei. Daca esti student si pici un examen, solutia este sa analizezi ce s-a intamplat, unde ai gresit de s-a ajuns aici.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Etalare zilnica RUNE mistice MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020. Mesaje din magia supranaturalului

Horoscop MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Othila : Nu tine cu dintii de o relatie, mai ales daca te sprijini prea mult pe trecut si pe momentele de intelegere si intimitate. Trecutul nu se intoarce iar runa iti arata ca poate fi necesar sa spui stop. Totusi, ti se recomanda o atitudine pasiva rezonabila, oricare ar fi situatia acum. Totul se va rezolva de la sine. Nu face tu miscari bruste, nu rupe tu legaturile, doar asteapta.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Perth : Intotdeauna si in orice tu ai posibilitatea de a alege. Nimeni si nimic nu te poate supara, decat daca tu alegi sa fii suparat. Nimeni si nicio putere nu te poate influenta, decat daca tu alegi sa fii influentabil si influentat. Nu ar trebui sa permiti ca nimic sa iti compromita adevarul sau sa te blocheze sa faci ceea ce doresti. Revendica-ti clar dreptul de a alege. Cel mai mare pericol pentru tine este sa nu faci nicio alegere si sa lasi lucrurile sa se miste dupa capul lor. Modeleaza-ti viitorul.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Sowelu : Sowelu este runa energiei si a revelatiei, reprezinta energia soarelui, spiritul vietii, taria de caracter, energie fara limite, completitudine. Aduce darul intelegerii, capacitatea de a invata. Este simbol pentru fitness si buna sanatate. Desi Sowelu este cunoscuta ca simbol de victorie, ea implica si forta atacului care e o forta pozitiva, fiind puterea naturala a soarelui. In spiritualitate, runa este citita ca o viziune clara, victoria binelui asupra raului, a luminii asupra intunericului. Sowelu atentioneaza sa folosesti puterile binelui ca sa invingi negativul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.