Horoscop Minerva 1-7 februarie 2022. Mercur retrograd strică toate combinaţiile

O săptămână care începe tensionat, dar în care apar multe şanse pe parcurs. Unele zodii strălucesc în carieră, altele încă âl aşteaptă de Făt Frumos.

01 feb. 2022, 11:40
Horoscop Minerva 1-7 februarie 2022. Mercur retrograd strică toate combinaţiile

Horoscop Minerva Berbec

Ai multă putere, energie și rezistență pentru a reuși să-ți construiești reputația. Există mari posibilități pentru a începe propria ta afacere, dacă asta vrei. Înainte de a face o mișcare în forță, nu uita să îți verifici din nou toate mailurile, deoarece Mercur retograd este și el în sectorul carierei. Fii atent la ce le spui colegilor, deoarece e ușor să te arzi din cauza unui cuvânt spus aiurea.

HOROSCOP special: Patru zodii care încep să numere bani din februarie
Horoscop Taur
Viața devine o mare aventură cu Mare în Capricorn și în sectorul drumurilor lungi, a studiilor academice și a metafizii, a spiritului de aventură. Marte îți dă curajul de a face față provocărilor și a unor schimbări majore în viața ta.

Horoscop Minerva Gemeni
Săptămâna începe foarte intimă cu Marte în Capricorn. Aceasta îți va spori pasiunea și rezistența atunci când vine vorba despre subiecte de dragoste tabu. Indiferent dacă practici un sport sau îți seduci partenerii, este un moment potrivit pentru a-ți verifica asigurarea înainte să expire și să-ți plătești datoriile.

EXCLUSIV Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea. A doua parte a lunii vine cu probleme pentru toate zodiile: Berbecii au conflicte cu partenerul, Leii primesc o veste proastă, Fecioarele rămân în pană de bani
Horoscop Rac
La tine compromisul este cheia fericirii și sănătății, mai ales cu Marte în Capricorn. Poți stârni cu ușurință conflicte. Așteaptă-te ca lucrurile să devină cu adevărat fierbinți și nu într-un mod distractiv. Pot apărea neînțelegeri mai ales în relațiile profesionale.

Horoscop Minerva Leu
Săptămâna aceasta ești gata să devii din nou productiv și să începi să lucrezi mai mult ca oricând. În următoarea perioadă îți vei pune pasiunea și energia în dezvoltarea unor obiceiuri bune pentru tine.

Horoscop Fecioară
Vei găsi bucurie în exprimarea de sine. Te vei simți creativ, așa că folosește acest lucru în avantajul tău. E un moment ideal să găsești plăcere în hobby-urile tale și pentru a redecora spațiul în care trăiești.

Horoscop Minerva Balanță
După câteva săptămâni stresante, în sfârșit tânjești după confortul de acasă. Ar fi bine să nu te gândești la vizite în alte localități până nu iese Mercur din retrogradare. Profesional poți fi fericit și chiar productiv.

Horoscop Scorpion
Onestitatea este cea mai bună politică cu Marte în Capricorn. Ești încurajat să fii deschis cu privire la ceea ce dorești, chiar dacă ești puțin direct în privința aceasta. Închei acorduri, îți susții ideile și pentru a determina oamenii să ți se alăture spune-le ce-ți dorești să faci.

Horoscop Minerva Săgetător
Totul este despre bani acum când Marte este în Capricorn. Ești motivat să muncești din greu și să-ți îmbunătățești veniturile. Ambițiile tale sunt conduse de nevoia de stabilitate fiind un motiv bun de a începe să te agiți în ideea de acumulare.

Horoscop Capricorn
O săptămână foarte bună pentru tine. Vei fi plin de energie și motivație pentru a-ți asuma orice sarcină care îți iese în cale sau ți se încredințează. Determinarea și rezistența ta te vor ajuta să obții lucruri incredibile. Există și riscul să trebuiască să-ți regândești imaginea publică.

Horoscop Minerva Vărsător
Devii puțin mai capricios. Apar la suprafață toate sentimentele care au clocotit în tine. Încearcă să te împământezi sau poți exploda și acționa sub impulsuri distructive.

Horoscop Pești
Chiar dacă suntem în plină iarnă cu aspect de primăvară, asta nu te va împiedica să te distrezi cu prietenii. E momentul să cunoști oameni noi pentru a te ajuta să-ți îndeplinești dorințele. Cu toate acestea, nu planifica nicio ședință săptămâna aceasta. Așteaptă ca Mercur să iasă din retrogradare.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.