Horoscop Minerva 15-21 martie 2021. Luna Nouă din Peşti vine cu schimbări majore în diferite sectoare de viaţă

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021. Luna Nouă din Pești ne va afecta pe toți, mai mult sau mai puțin, așa că este bine să fim cumpătați în tot ceea ce facem, avertizează Minerva.

15 mart. 2021, 16:48
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021. Luna Nouă din Peşti vine cu schimbări majore în diferite sectoare de viaţă

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Berbec

Partenerul de viaţă pare să dorească să se concentreze asupra aspectelor mai sensibile ale relației, în timp ce tu ești mai realist. Este posibil să fie nevoie să te deschizi. Astrele sugerează că ai șansa de a înțelege ce își dorește partenerul de la tine. Poate rezulta o înțelegere mai profundă a modului în care vă vedeți viitorul împreună.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Taur

Veți fi atras de distribuția de alimente. Dacă nu lucrezi deja în această industrie, caută modalități prin care te poți implica sau în care poți investi bani. Memoria este extrem de bună și vei putea cu ușurință să reții orice fapte care se petrec în jur. Dacă trebuie să studiezi pentru un test sau pentru o prezentare la locul de muncă, este momentul să faci acest lucru. Nimic nu va scăpa atenției tale, cu atât mai puțin detaliile.

Citeste si HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 15-21 martie 2021. Runele anunţă o săptămână grea, doar o singură zodie este răsfăţată

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Gemeni

Te confrunți cu o perioadă de schimbări în domeniul banilor. Vin informații despre finanțele și planurile de investiții la locul de muncă. Asigură-te că obții documentele importante, semnate, sigilate și livrate cât mai curând posibil, astfel încât să poți profita de rezultatele pozitive. În ceea ce privește activitățile de grup, deoacamdată sistemul telemuncă pare cel mai viabil pentru tine.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Rac

Nevoia de perspectivă este universală, dar tu o poți simți deosebit de acută. Gândește-te totuși că nu există un substitut pentru exercițiul fizic. Circulația sângelui oxigenat în tot corpul afectează calitatea pielii. Pielea depinde, de asemenea, de multă apă proaspătă și de o alimentație bogată în vitamina C. Când ai grijă de pielea ta, te simți mai bine cu tine însuți – și acest lucru îți poate schimba în întregime perspectiva.

Citeste si Horoscop Urania 13-19 martie 2021. Alchimii sufletești pot descătușa niște sentimente înăbușite

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Leu

Condimentează-ți viața amoroasă sub influența configurației astrale de săptămâna aceasta. Nu vei greși dacă îți propui să îi oferi un tratament special. În afară de situația ideală de a nu menționa nici măcar o dată cele mai recente boli, poți face o rezervare undeva la munte, poți găti o minunată masă gourmet sau pur și simplu vă puteți bucura că sunteți împreună.

Citeste continuarea pe www.huff.ro