HOROSCOP Minerva. Fereşte-te de pericole. Sunt la tot pasul. Există şi zodii norocoase

Semnele de Foc: – Berbecii sunt preocupați de reparațiile auto, Leii sunt la o răscruce de drumuri iar Săgetătorii este preocupat să ia decizii.

26 iun. 2019, 09:16
HOROSCOP Minerva. Fereşte-te de pericole. Sunt la tot pasul. Există şi zodii norocoase

Semnele de Foc: – Berbecii sunt preocupați de reparațiile auto, Leii sunt la o răscruce de drumuri iar Săgetătorii este preocupat să ia decizii.

Semnele de Aer: – Gemenii escaladează scara socială, Balanțele câștigă sume frumușele iar Vărsătorii sunt stresați de o serie de conflicte la locul de muncă.

Semnele de Pământ: – Taurii știu că trebuie să comunice cât mi mult, Fecioarele au parte de câștiguri neașteptate iar Capricornii sunt puși pe aranjamente.

Semnele de Apă: – Racii sunt preocupați de evoluția spirituală, Scorpionii caută răspunsuri iar Peștii sunt deosebit de creativi.

Citeşte şi Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 26 iunie 2019. Curajul se răsplăteşte! Vezi cum

Horoscop Minerva săptămânal Berbec. Reparațiile auto ar putea fi inevitabile în această săptămână. Liniștea la domiciliu îți va permite să fi atent la oportunitățile care te așteaptă. Fă o pauză oricum și ori de câte ori ai șansa de a ieși în peisaj ca să petreci ceva timp în aer liber. Evită aventurile riscante. În timp ce așteptați o plată care ți-a fost reținută, ia decizii financiare și nu arunca banii pe fereastră. Cheltuielile sau fondurile pentru studiu constituie o investiție solidă.

Luna este în Berbec, marți în casa personalității și te-ar putea inspira să faci o călătorie sau să pleci în vacanță. Dacă vrei să scăpați de oboseală, atunci fă ceea ce te inspiră.

Pe măsură ce Mercur în trigon cu conjuncția Saturn – Pluto și Marte în opoziție că aceasta din urmă, s-ar putea să înțelegi că a sosit timpul să vorbești. În același timp, datorită sextilului Saturnul – Neptun, s-ar putea să vezi situația dintr-o perspectivă plină de compasiune și spirituală și acest lucru te poate ajuta să mergi înainte

Neptun este retrograd și ai putea să vezi adevărul legat de o chestiune care îți oferă o perspectivă cu totul nouă.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Berbec Relaţional

Soarele a intrat în Rac și în Casa familiei și ai putea dori să îți petreci mai mult timp având grijă de tine și cu familia.

Te liniștești comunicând bine în această săptămână. Trimite un e-mail sau un SMS ori fă-ți timp pentru a vorbi cu un frate sau cu un văr care are nevoie de sfatul și sprijinul tău. Planifică-ți banii pentru achiziții practice, cum ar fi reparațiile la domiciliu sau pentru un vehicul nou. Discută problemele financiare cu partenerul și elaborați împreună un buget cu care să puteți trăi. Cu toate aceste gânduri practice, asigură-te că ai timp și să fii sentimental, astfel încât să poți arăta partenerului cât de mult înseamnă pentru tine.

Ai regrete sentimentale? Ai grijă de ele la începutul săptămânii. Pari mult mai înțelept, iar să puipunct unei relații este specialitatea ta.

Neptun este confortabil în Pești, semnul pe care îl stăpânește, dar a intrat în retrogradare săptămâna trecută. Acum, când toate acele amintiri din Trecut revin și nu mai este nimeni să te scape. Confruntarea cu adevărurile discutate față în față este cea mai bună opțiune.

Horoscop Minerva Berbec Profesional

Răsplata de săptămâna aceasta este un răspuns la munca grea pe care ai făcut-o. Beneficiile financiare sunt la îndemână, așa că nu îți fie frică să intensifici și să revendici ceea ce ști că ai câștigat pe bună dreptate. Se vor întâmpla mai multe decât te așteptai să se întâmple.

Orice temere nerostită poate fi dificil de depășit acum. Îți dorești să te simți mai aproape de colegii pe care îi vezi în fiecare zi. În același timp, poți face lucra cel mai bine singur sau cel puțin independent, de cele mai multe ori. Culcă-te la tim și dormi cel puțin 8 ore și mai puțin stres la acasă, te ajută să faci mai ușor față la locul de muncă. Spune oamenilor ce te irită cu farmecul tău obișnuit. Este momentul ideal pentru întâlniri de echipă sau pentru a face orice fel de prezentare care ține de creativitate.

Horoscop Minerva săptămânal Berbec Financiar

S-ar putea să te simți în criză financiară pe măsură ce aștepți plăți compensatorii care întârzie să se producă. Lucrează pentru promovarea unor idei profesionale care le-ai avut în minte, prin intermediul unor prezentări scurte sau printr-o comunicare eficientă. Folosește prin orice mijloace disponibile și ascultă atent ce spun ceilalți. Este posibil să nu faci paradă de anumite abilități care le ai și asta îți va oferi un avantaj competitiv la locul de muncă.

Mai degrabă îți creezi oportunitățile de a câștiga bani, dăca faci anumite lucruri singur. Pornirea unei afaceri mici, de familie, ar putea aduce niște bani care să siplinească anumite nevoi. Marte îți oferă combustibilul de care ai nevoie și poate aduce tot felul de idei interesante în timp ce dormi.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Berbec Sănătate

Ești încurajat să fi interesat de mai multă mișcare. Acum este momentul pentru a obți informațiile de care ai nevoie din acest punct de vedere. Este posibil să existe o problemă cu calitatea informațiilor pe care le accesezi dacă nu ești atent. Pentru liniștea ta, verifică totul cu atenție. Alinierea spiritualității cu sănătatea, va fi de asemenea eficientă și va aduce liniștea interioară de care ai nevoie. Încearcă meditația.

Horoscop Minerva săptămânal Taur. Comunicarea este crucială acum. Rezolvă conflictele cu frații, colegii sau vecinii în momentul în care apar. Acordă o atenție deosebită finanțelor. Realizarea unui echilibru financiar este important, astfel nu trebuie să renunți la tentațiae de a cumpăra niște obiecte care te atrag și care ți-au rămas la suflet. Este posibil să ai nevoie să folosești însă acești bani în curând pentru o reparație neașteptată sau să fi în așteptarea plății pentru munca sau serviciul efectuat. Oportunitățile te înconjoară, dar este posibil să fie nevoie să le căuți.

Luna în semnul Pești de luni, indică faptul că există un potențial de a fi expuse unele drame și sentimente. Este o oportunitate de a șterge trecutul și de a renunța la orice lucru care nu mai servește intereselor tale.

Mercur și Marte sunt conjuncți în Rac, în Casa familiei, așa că ai putea avea mai mult curaj să vorbești sincer. Dacă te vei confrunta cu oameni care sunt prea încăpățânați și ale căror idei sunt destul de neconformiste, folosește-ți tactul și discreția atunci când participi la discuții. Poți folosi propriile argumente, dacă nu poți face acest lucru mai altfel.

Soarele în Rac te poate ajuta să faci bilanțul angajamentelor actuale și te încurajează să cauți noi oportunități.

Horoscop Minerva săptămânal  Taur Relaţional

O scurtă călătorie te conectează cu noi oportunități pentru familie, în această săptămână. Este posibilă o schimbare prin promovare sau o relocare a locului de muncă. În crearea planurilor pentru acasă, asigură-te că ești un ascultător atent. Nu mai fi vanitos și nici orgolios, mai bine asigură-te că cei din jur se simt cu adevărat ascultați. Mintea ta stă la bani, așa că cheltuiște cu prudență. Ajungi și la rudele care au nevoie de îngrijire și atenție. Artele cum sunt muzica, dansul, fotografia, gastronomia sau moda – toate un preț pentru expresia de sine pe care ai putea să îl folosești în această fază.

S-ar putea să te simți distras de la anumite lucruri în această săptămână. Cineva sau ceva te conduce către alte preocupari, ceea ce face dificilă obținerea unor realizări profesionale. Curiozitatea poate fi o forță pozitivă, dar ține-o sub control. Concentrează-te pe cei care îți spun cel mai mult și asigură-te că toate lucrările necesare sunt finalizate. Dacă ai nevoie de ajutor în gestionarea lucrurilor, vorbește cu prietenii, cu frații sau cu colegii demuncă. Este posibil ca altcineva să îți poată oferi un răspuns pe care nu îl poți găsi. Foarte curând, vei avea ocazia să fixezi ceea ce contează. Evitați deciziile grăbite,mai binee cere sfaturi celor de acasă.

Horoscop Minerva săptămânal Taur Profesional

Fă-ți timp pentru a te stabiliza în loc să sari la întâmplare dintr-un proiect în altul. Vei fi mult mai productiv la locul de muncă atunci când vei încetini ritmul și vei fi organizat. Ajutorul va veni din toate părțile atunci când faci asta.

Uită-te în jur la locul tău de muncă. Este timpul să repari ceva rupt sau să înlocuiești ceea ce și-a depășit utilitatea. Așteptă-te la o sporire a energiei. Ar trebui să vă bucuri de contacte bune cu colegii și cu publicul. Este, de asemenea, timpul ideal pentru a fi implicat în evenimente legate de afaceri sau de voluntariat. Această perioadă încurajează acțiunile îndrăznețe. Gândește-te la noi direcții care ar putea ajuta perspectivelor tale de lucru. Rețeaua de prieteni și colaboratori poate ajuta, de asemenea.

Horoscop Minerva săptămânal Taur Financiar

Oferă cât de generos poți da tu, dar nu îți pune în pericol situația financiară, deoarece te poți pomeni cu plăți compensatorii sau întârziate. Este un moment bun pentru a avansa cu o idee profesionala pe care o ai în minte. Discută planurile pe care le ai cu un consultant financiar care îți poate arăta calea cea bună. Publicitatea și promovarea în sine pot avea loc în această săptămână.

Ești destul de echilibrat cu banii tăi, dar poate te gândești la lansarea unei căutări mai mari a sensului folosirii lor. Dacă o poți face să funcționeze, vei avea mai multă putere financiară, deoarece economisind banii poți avea perspectiva viitorului.

Horoscop Minerva săptămânal Taur Sănătate

Săptămâna este un moment bun pentru a te răsfăța și pentru a folosi unele tratamente alternative ca să te relaxezi și să te calmezi. Dacă te-ai gândit la un masaj pentru mușchii obosiți, continuă și practică-l. Uneori poate fi prea greu pentru tine și uiți că ai nevoie și de iubirea pentru propriul corp. Verifică.

Continuarea horoscopului pe huff.ro.