Horoscop Neti Sandu 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Săptămâna în care se achită datoriile, apar noi provocări care vă ţin în priză

Neti Sandu a întocmit horoscopul săptămânal pentru perioada 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Vezi ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte și la ce trebuie să fim atenți săptămâna viitoare.

29 ian. 2023, 20:10
Horoscop Neti Sandu 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Săptămâna în care se achită datoriile, apar noi provocări care vă ţin în priză

Horoscop Neti Sandu 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – BERBEC
O abordare în forță și o să dați drumul unui proiect care o să vă aducă bani, beneficii și o să vă ajute să vă achitați de datorii, dacă mai aveți așa ceva.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – TAUR
Apare o ofertă de lucru și dacă nu sunteți până peste cap cu munca, o să mai acceptați o colaborare, ca să faceți rost de bani în plus, că aveți nevoie pentru ratele bancare.

Horoscop Neti Sandu 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – GEMENI
O să puneți umărul la tot felul de proiecte și o să vă croiți alt drum, o să fie o deschidere spre alt orizont profesional, o să vedeți.

Citește și

Horoscopul dragostei februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată norocoșii zodiacului care vor avea doar reușite

Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – RAC
O reușită după mai multe încercări și o să intrați într-o altă ligă profesională, poate urmează o ascensiune în carieră și o să vă bucurați de prestigiu.

Horoscop Neti Sandu 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – LEU
Întrevedere în scop de afaceri, vă contactează cineva care vrea să vă implicați într-un proiect și vedem cum faceți să vă puneți de acord, dacă vă place tema.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – FECIOARĂ
O să dați drumul unui proiect nou la serviciu, iar acasă o să mai luați una, alta, că sunt câteva lucruri pe care le-ați amânat că n-ați avut suficienți bani.

Horoscop. Trebuie SĂ FIM PRUDENȚI în aceste zile din 2023. Cum ne dau de lucru Saturn, Uranus și Pluto, în funcție de zodie

Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – BALANȚĂ
Vine cineva care are gânduri mari cu voi și, dacă nu sunteți căsătoriți, o să fiți și voi receptivi la ce se întâmplă, ca să vedeți cum ar merge relația voastră.

Horoscop Neti Sandu 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – SCORPION
E mult de lucru la serviciu, dar vă puteți găsi ceva bine plătit și în particular, că putere de muncă aveți și motivație la fel, aveți multe de cumpărat.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – SĂGETĂTOR
O să vă implicați într-o serie de activități care să vă aducă, pe lângă satisfacții profesionale și bani, că o să vă fie apreciată munca.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – CAPRICORN
O să faceți rost de bani în plus, poate pentru că o să lucrați în paralel cu serviciul și veți putea colabora cu diverse persoane care or să vă susțină în fel și chip.

Horoscop Neti Sandu 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – VĂRSĂTOR
Noi provocări care or să vă țină în priză și o să luați cu asalt obiective care să vă pună în lumina reflectoarelor și să câștigați un titlu.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie 2023 – PEȘTI
O să bateți palma pentru un nou contract și o să dați zor să duceți totul la bun sfârșit, că aveți tot interesul să căpătați și în continuare contracte, a relatat Neti Sandu la Pro Tv.