Horoscop OCTOMBRIE 2020. O luna cu doua Luni Pline. Razboinicul din tine este chemat la arme!

Ca si luna septembrie, luna octombrie incepe cu o Luna plina. Doar ca aceasta luna nu are o singura Luna plina, ci doua. Una in Berbec, chiar in prima zi, alta in Taur, in ultima zi. Nu-i asa ca e interesant? E timpul sa fii curajos, sa scoti la lumina, razboinicul din tine! Vei vedea de ce!

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 07:41
Horoscop OCTOMBRIE 2020. O luna cu doua Luni Pline. Razboinicul din tine este chemat la arme!

Horoscop lunar DRAGOSTE OCTOMBRIE 2020 pentru BERBEC

Aceasta luna va fi volatila, cu emotii intense. Crezi ca poti experimenta dragostea fara sa te implicit 100%? Te inseli amarnic! Orice se va intampla, vei simti profund. Inima va bate ca nebuna sau vei resimti presiune intr-o anumita situatie. Pastreaza-ti, insa, calmul. Respira adanc, traieste momentele bucurandu-te ca esti viu. Pana la jumatatea lunii iti vei putea explora sentimentele sit e vei intreba ce vrei cu adevarat in viata ta amoroasa. Daca esti intr-o relatie, simti nevoia sa avansezi impreuna cu partenerul. Daca esti singur, fa intai o analiza a lucrurilor pe care ti le-ai dori cu adevarat intr-o relatie, apoi pleaca in cautarea visului tau.

Horoscop lunar DRAGOSTE OCTOMBRIE 2020 pentru TAUR

In viata amoroasa, poti trece prin diverse situatii. Intial lucurirle vor fi putin monotone, dar se vor imbunatati treptat dupa mijlocul lunii. Pana atunci, veti avea ocazia sa petreci moment frumoase alaturi de partener. De asemenea, ai ocazia sa vorbesti despre aspecte care te ingrijoreaza si care ar putea schimba in bine cursul relatiei voastre. Spre mijlocul lunii ar putea aparea momente de tensiune intre voi din cauza orelor lungi de munca. Asigura-te ca gestionezi corespunzator situatia. Daca esti singur, profita de aceasta luna ca sa schimbi situatia. Dar mai intai trebuie sa clarifici ce iti doresti mai exact.

Horoscop lunar DRAGOSTE OCTOMBRIE 2020 pentru GEMENI

O luna interesanta, cu multa voie buna si oportunitati de a evada din rutina zilnica impreuna cu partenerul tau. Evita sa fii egoist in situatiile provocatoare si vei vedea un curs armonios in relatia ta. Bucura-te de iesiri in weekend, scurte escapade romantice care sa va refigoreze. Daca esti singur, o calatorie scurta iti da speranta ca totul va fi bine cat de curand.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.