Horoscop Pavel Globa: Cele cinci zodii peste care dă norocul în primăvara anului 2022

Celebrul astrolog Pavel Globa a numit cinci reprezentanți ai cercului zodiacal care vor avea noroc în luna martie, scrie revista Kleo.

04 feb. 2022, 21:21
Horoscop Pavel Globa: Cele cinci zodii peste care dă norocul în primăvara anului 2022

Horoscop Pavel Globa Berbec

Pentru persoanele care s-au născut sub acest semn astral, începutul primăverii va fi o etapă importantă care va afecta dezvoltarea ulterioară a evenimentelor. Până la jumătatea lunii martie, va exista șansa de a te dovedi, la locul de muncă, ceea ce îi va influenţa pozitiv cariera.

Horoscopul banilor în luna februarie 2022. Fără planete retrograde pe cer, toate zodiile sunt lovite de noroc
Taurul

Oamenii care s-au născut sub această constelație vor avea succes în sectorul financiar în această primăvară. Principalul lucru este să nu ratați ocazia de a câștiga bani în plus sau de a schimba locul de muncă cu unul care va aduce mai multe venituri, spune Pavel Globa.

Horoscop Pavel Globa Rac

În martie, reprezentanții zodiei așteaptă multe schimbări favorabile. Schimbări pozitive vă așteaptă mai ales în viața personală. Este posibil să se facă o cerere în căsătorie. În plus, este posibilă şi o reuniune de familie care nu a mai avut loc de mult din cauza pandemiei.

Horoscop Pavel Globa: Eşecul va bântui aceste zodii pe tot parcursul anului 2022
Balanţă

Începutul primăverii va avea succes pentru Balanță, asociat cu creativitatea. Stelele vă vor oferi inspirația de care aveți nevoie.

Horoscop 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa arată că 4 zodii se vor scalda în bogăţie anul viitor

Pești

Marșul Peștilor va da timp pentru auto-realizare. Va exista șansa de a participa la un proiect interesant și de a stabili o viață personală, prea haotică în acest moment. Este important să distribuiți corect forțele pentru a nu vă epuiza.

Astrologul Pavel Globa  spune că Berbecul, Racii și Fecioarele vor fi cei mai norocoși în Anul Tigrului. A doua jumătate a anului va fi deosebit de bună pentru Berbec. Un semn de foc își poate atinge toate obiectivele, inclusiv oferindu-și o protecţie financiară de invidiat. Cu toate acestea, astrologul a avertizat că acest semn al zodiacului ar trebui să se ferească de impulsivitatea din acțiunile lor.

Pentru Raci, 2022 va fi un an de stabilitate și echilibru. Lucrul la proiecte noi va aduce nu numai venituri substanţiale şi constante, ci și un salt în carieră. În plus, în sfârșit, în 2022 Racii se vor putea relaxa pe deplin, – spune prognoza lui Pavel Globa.