Horoscop rune 1 februarie 2024. Ehwaz, runa calului cu 8 picioare, anunţă bătălii grele la birou, DAGAZ este cu faţa în sus!

Etalare zilnica RUNE mistice joi 1 februarie 2024. Mesaje din magia supranaturalului. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1.

01 feb. 2024, 06:02
Horoscop rune 1 februarie 2024. Ehwaz, runa calului cu 8 picioare, anunţă bătălii grele la birou, DAGAZ este cu faţa în sus!

Horoscop rune 1 februarie 2024. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru joi 1 februarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 1 februarie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – SOWELU: Aceasta este o runa de mare putere ce indica un moment de regenerare profunda, o cautare a intregului, a totalului. Ea semnaleaza nevoia de a deveni constient de esenta ta ca sa o poti exprima intr-o maniera creativa, astfel crescandu-ti si forta vitala. Deasmenea indica nevoia de a admite ceva ce a fost demult negat, ceva ce a ramas in umbre : acum e timpul sa scoti acest adevar la lumina. Este prudent sa stai departe de o situatie presanta, tinand minte ca a te retrage la momentul potrivit este semn de forta si nicidecum de slabiciune.

Horoscop rune 1 februarie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – Thurisaz: Thurisaz reprezinta disciplina si nevoia de schimbare. Ceea ce se intampla acum trebuie sa se intample. Sunt parte din ciclul vietii, al transformarilor. Sunt acele suferinte/dureri/chinuri prin care trebuie sa treci pentru a deschide calea spre lucruri mult mai bune in viitor.

Cele trei zodii care vor da lovitura între 1 și 14 februarie! Astrele vor revărsa asupra lor tone de abundență și prosperitate

Horoscop rune 1 februarie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – EIWAZ : Aceasta runa iti atrage atentia ca a incepe total o viata noua acum poate atrage unele dificultati din cauza apararii pe care o activezi pentru a face fata in necunoscut. Deseori anunta ca urmeaza o perioada in care cel mai intelept este sa astepti, deci sfatul sau principal este rabdarea. Ti se recomanda sa anticipezi consecintele inainte de a actiona. Dupa ce decizia iti este total clara, apoi vei fi in stare sa duci mai departe actiunea cu usurinta. Profita de acest moment de pauza pentru a-ti pune casa in ordine si a aseza asa cum trebuie treburile personale.

Horoscop rune 1 februarie 2024 pentru RAC
Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). Schimbarea poate fi infricosatoare dar cum ai putea experimenta lucruri noi si sa fii maxim din ce poti fi, fara sa iti maresti limitele si sa iti expandezi orizonturile ? Iti datorezi tie si celor apropiati sa devii cea mai buna versiune a ta.

Horoscop rune 1 februarie 2024 pentru LEU
Runa etalata – EHWAZ: Runa Ehwaz este runa calului cu 8 picioare cu care zeul Odin a fost in batalii. Caii sunt un simbol pentru multe lucruri. Mai intai, caii pot simboliza vehicule precum masinile, motocicletele, avioanele sau vapoarele. In al doilea rand, caii simbolizeaza un statut bun, nu neaparat bogatie. In al treilea rand, caii simbolizeaza miscarea inainte spre un obiectiv. Astfel, runa iti simbolizeaza o calatorie sau o misiunea sa atingi un anumit obiectiv sau sa imbunatatesti o situatie de viata. La un nivel mai profund, runa evoca relatia unica dintre cal si calaret ca echipa inseparabila. Pentru ochiul modern, poate fi relatia dintre un maestru si un subaltern, ori om si natura, ca o uniune totala.

Previziuni rune februarie 2024. Nauthiz este inversată, Teiwaz aduce noutăţi, Algiz îţi întoarce viaţa pe dos

Horoscop rune 1 februarie 2024 pentru FECIOARA
Runa etalata – Isa: Aceasta runa te sfatuieste sa nu te dai cu capul de zid, sa eviti miscari bruste si atacuri energetice. Conceptul “cine vrea sa reuseasca reuseste” acum iti poate crea un mare deserviciu daca il urmezi. Cel mai mult ai nevoie acum de rabdare, rezistenta si flexibilitate – nu incerca sa fortezi si sa influentezi o situatie. Intelege ca exista perioade de asteptare, chiar de abandonare temporara a unui subiect la care te gandesti.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro