Horoscop rune 15 ianuarie 2024. URUZ, runa puterii, protejează o zodie. WUNJO şi-a luat vacanţă

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

15 ian. 2024, 00:34
Horoscop rune 15 ianuarie 2024. URUZ, runa puterii, protejează o zodie. WUNJO şi-a luat vacanţă
Horoscop rune. TEIWAZ aduce dreptatea, THURISAZ alungă teama, iar bucuria vine odată cu WUNJO

Horoscop rune 15 ianuarie 2024. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru luni 15 ianuarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop rune 15 ianuarie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – Tiewaz: Runa Teiwaz (Tiwaz) aduce un mesaj spiritual puternic. Ea simbolizeaza descoperirea care scoate la lumina noi niveluri de intelegere. Ca si in cazul razboinicului Tyr, cel care si-a pierdut bratul pentru a-si eliberat poporul de lupul gigant Fenris, succesul rasunator poate avea in spate o durere/ o pierdere uriasa. Insa multa lume poate avea de castigat de pe urma sacrificiului personal.

Topul zodiilor protejate de divinitate în 2024. Mihai Voropchevici. O zodie îşi triplează veniturile, alta iubeşte cu patos

Horoscop rune 15 ianuarie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – ODIN : Runa germanica Odin este marea runa alba, runa simpla, goala a necunoscutului. Totul incepe de la vid si totul se incheie in vid. Vidul inseamna campul larg deschis de oportunitati nesfarsite. Atunci cand apare runa Odin in extragere, ea anunta faptul ca urmeaza un moment plin de posibilitati la care, ca sa ajungi, este nevoie de o incredere si credinta absoluta. S-ar putea sa fie nevoie sa faci un salt in credinta, cu bratele total deschise si fara nimic in palme. Tot ce este mai bun te asteapta dincolo de acest salt. Esti in stare?

Horoscop rune 15 ianuarie 2024 pentru GEMENI

Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Acum e un timp bun pentru comuicare, poti primi raspunsuri mult asteptate. Asculta cu atentie, in special in vizite si intalniri, ce ti se spune, poate avea o revelanta importanta anume pentru tine.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – BERKANA: Berkana reprezinta copacul mesteacan. Mesteacanul este simbolul reinnoirii, renasterii, nasterii, cresterii si fertilitatii. Este o runa ce transmite veselie si anunta rezultate bune din actiunile pe care le-ai facut. Este o runa despre si pentru familie si a unei gospodarii bune si prospere.

Previziuni RUNE pe ZODII 15-21 ianuarie 2024. DAGAZ e inversată, avertizează să nu facem schimbări, dar JERA anunţă energii pozitive

Horoscop rune 15 ianuarie 2024 pentru LEU
Runa etalata – FEHU (cu fata in jos). Mesajul runei acum este despre finantele tale. Poti intampina frustrari in acest moment pe aceasta tema pentru ca simti ca nu ai controlul dorit de tine. Acum insa e momentul sa faci doi pasi in spate de la orice eveniment si sa privesti totul de la distanta, ca sa identifici ce trebuie facut. Invata din acest proces in care te afli. Observa ce se intampla si noteaza cum ai putea schimba lucrurile daca s-ar da timpul inapoi.

Horoscop rune 15 ianuarie 2024 pentru FECIOARA
Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Runa sugereaza faptul ca in jur sunt tot felul de intarzieri si frustrari iar lucrurile pot sa nu iasa asa de usor precum te-a astepta. Dar ti se transmite sa folosesti acest timp suplimentar intelept si sa verifici daca informatiile pe care le ai sunt corecte. Deasemenea, foloseste acest timp si ca sa iti redefinesti situatia ca este ceea ce vrei cu adevarat. Universul amana sau decaleaza situatii atunci cand iti transmite ca nu este pentru binele tau cel mai inalt ceea ce vrei.

Mai multe pe sfatulparintilor.ro