Horoscop rune iunie 2022. Pietrele magice au ales zodiile norocoase. Atenţie la runa Fehu inversată!

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna iunie 2022. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

03 iun. 2022, 12:40
Horoscop rune iunie 2022. Pietrele magice au ales zodiile norocoase. Atenţie la runa Fehu inversată!

Horoscop rune iunie 2022. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii iunie 2022 si ce transmite fiecare:

Horoscop rune iunie 2022 pentru BERBEC
Kenaz (inversata)

Traiesti sau esti pe cale sa traiesti ceva ce te va scoate din zona de confort. Poate fi o neintelegere in zona de parteneriate. Poate fi o despartire, la locul de munca sau de un partener amoros. Desi simti ca ceva in interiorul tau se rupe si este dureros, va trebui sa intelegi ca tot ce se intampla este spre beneficiul tau. Tot ce se destrama si nu mai supravietuieste timpului este pentru ca nu mai este spre binele tau suprem. Inlatura tot ce iti umbreste viata, tot ce te tine pe loc. Nu te bloca in vechi si regret. Anumite lucruri, pur si simplu nu-ti mai sunt de folos.

 

Horoscopul lunii iunie 2022, realizat de Daniela Simulescu. Iunie este prima lună bună a anului! „Orice schimbare făcută în această lună, oricât de mică, poate fi catalizatorul unei noi vieți’

Horoscop rune iunie 2022 pentru TAUR
Teiwaz

Tot ce se intampla acum are o importanta majora pentru viata ta. Aventurile, emotiile puternice, evenimentele majore fac parte din prezentul tau. Relatiile personale, relatiile profesionale sunt ceea ce trebuie sa fie. Mergi inainte caci ele vor contribui la dezvoltarea personalitatii si a destinului tau. Arata perseverenta! Unele cetati nu cad usor in razboi, dar nu trebuie sa dai inapoi. Ataca rabdator, pana cand reduta va ceda!

Al doilea Mercur retrograd 2022 se termină. Toate zodiile se pregătesc de petrecere în weekend

Horoscop rune iunie 2022 pentru GEMENI
Fehu (inversata)

Pot aparea dificultati si obstacole in relatiile actuale si viitoare. Poate ca situatia iti este neclara, iar actiunile tale putin confuze. Dar nu trebuie sa te dai batut. Continua! Iar ca sa reusesti, evita sa iei decizii in situatii de neclaritate. Bazeaza-te pe intuitie si daca simti ca nu trebuie sa faci ceva, atunci este clar ca nu trebuie sa o faci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.