Horoscop rune. TEIWAZ aduce dreptatea, THURISAZ alungă teama, iar bucuria vine odată cu WUNJO

Se stie din cele mai vechi timpuri ca runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1.

01 oct. 2023, 10:05
Horoscop rune. TEIWAZ aduce dreptatea, THURISAZ alungă teama, iar bucuria vine odată cu WUNJO
Horoscop rune. TEIWAZ aduce dreptatea, THURISAZ alungă teama, iar bucuria vine odată cu WUNJO

Horoscop rune. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru duminica 1 octombrie 2023

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Citeşte şi: Horoscop octombrie 2023. Ce energii aduce a doua lună de toamnă. Marte, Mercur și Soarele în Scorpion aduc pasiune în relaţii

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citeşte şi: Performanțele zodiilor în așternut. Camelia Pătrășcanu dezvăluie cine sunt cei mai pricepuți nativi

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice

ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata – TEIWAZ : Teiwaz este simbolul razboinicului si reprezinta forta masculina si potenta precum si victorie in orice confruntare. Fii totusi atent pentru ca ea reprezinta direct pe zeul Norse care conform legendei si-a sacrificat mana in lupta cu un lup monstruos care ameninta lumea. Astfel, runa transmite o mare victorie dar care poate veni printr-un sacrificiu. Teiwaz este totodata si zeul legilor. Runa transmite faptul ca se va obtine justitie si dreptate intr-o situatie.

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata – THURISAZ: Tu ai puterea interioara sa faci fata oricarei provocari si ai autoritatea sa iti revendici destinul si controlezi viata. Nu te teme de nimic si nu lasa alta persoana sa te distraga de la cautarea adevarului. Puterea ta spirituala iti da imputernicire si de tine depinde cum o vei folosi. Recomandare : foloseste-o intr-un mod iubitor, cu compasiune si lipsit de egoism. Puterea te va corupe daca nu o directionezi sub coordonarea unei inimi oneste si sincere.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata – WUNJO : Runa Wunjo este runa bucuriei. Bucuria este o energie comuna si la indemana, insa, aici, runa fiind invers, ti se sugereaza ca este posibil ca singur sa iti tii bucuria la distanta, fiind intr-o stare de singuratate. De ce alegi sa fii separat ? Da-ti voie sa simti bucuria. Totodata, aceasta runa este si simbolul zeilor si perfectiunii. Mesajul runei intoarse este un semnal ca te poti simti separat de divinitate fapt ce este doar in mintea ta. Divinitatea e in tine, cu tine si in preajma ta. Deschide-ti portile ferecate si conecteaza-te cu ea.

Citeste continuarea pe Sfatul parintilor.