Horoscop: Semne că este momentul să îl părăseşti, în funcţie de zodia lui

Viaţa de cuplu poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ajungi în acel punct în care te întrebi ce te mai leagă de partenerul de viaţă. Sunt momente când ai impresia că ar fi cazul să renunţi, însă el îţi dovedeşte că relaţia voastră trebuie să continue.

RomaniaTV.net
11 iun. 2014, 09:08
Horoscop: Semne că este momentul să îl părăseşti, în funcţie de zodia lui

Dar, ce te faci in momentul in care semnele sunt prea evidente? Orice femeie simte atunci cand trebuie sa puna punct unei relatii, insa si astrele au un cuvant important de spus si ne pot ajuta sa intelegem mai bine barbatii.

Asadar, daca vrei sa stii care sunt semnele ca este momentul sa il parasesti, citeste horoscopul si afla cand trebuie sa faci acest lucru, in functie de zodia in care s-a nascut iubitul tau.

Berbec

Barbatul Berbec cauta motive de cearta mereu in momentul in care isi doreste sa puna punct unei relatii. Daca simti ca-ti cauta nod in papura si ai impresia ca indiferent ce spui, el tot nemultumit va fi, atunci este cazul sa te gandesti mai bine daca vrei sa continui sau nu relatia cu el.

Citeşte şi Horoscop 2015: Care vor fi priorităţile din următorul an ale fiecărei zodii

Taur

Taurul este foarte atasat de persoana iubita si va face orice pentru ea. In momentul in care observi ca te trateaza cu indiferenta sau iti refuza anumite placeri, atunci este cazul sa-ti pui anumite intrebari si chiar sa pui punct relatiei. Taurul devine foarte irascibil atunci cand nu-i mai place ceva, asa ca nu-ti va fi greu sa-ti dai seama cand este momentul sa-l parasesti.

Citeşte şi Horoscop: Cu cine ai şanse să te măriţi, în funcţie de semnul astral

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte vorbaret, insa acest lucru nu inseamna ca nu este atasat de familie, iubita sau prieteni. Pentru el, totul se rezuma la cei dragi, asa ca iti va fi foarte usor sa-ti dai seama cand este momentul sa il parasesti. El isi va pierde foarte usor pofta de viata si de a vorbi in prezenta ta si chiar va incepe sa cocheteze cu alte femei.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.