Horoscop sexual pentru săptămâna 11-17 februarie 2013

Iată cum vei sta cu dragostea în săptămâna 11-17 februarie, potrivit previziunilor astrologice.

RomaniaTV.net
11 feb. 2013, 07:08
Horoscop sexual pentru săptămâna 11-17 februarie 2013

Berbec

Eşti plin de iniţiativă, începi ceva nou sau poate îţi schimbi look-ul. Totul este în armonie, de la stările emoţionale, la relaţiile cu cei din jur (copii, partener de viaţă, colegi etc.). Eşti plin de vitalitate, iar acest lucru este apreciat de persoana iubită. Dacă eşti singur, se anunţă o întâlnire fierbinte.

Taur

La începutul săptămânii, poţi traversa o perioadă stresantă, aşa că ai grijă să nu iei deciziile pripite. După aceea, vei deborda de energie fizică şi sexuală, iar acest lucru nu este trecut cu vederea de către partenerul de viaţă. Atenţie, însă, nu te angrena în prea multe activităţi (acasă sau la birou) întrucât resursele de energie se pot opri.

Gemeni

Atragi sexul opus ca un magnet, eşti apreciat pentru romantismul tău şi pentru abilităţile de interacţiune socială. Inspiri putere şi încredere de sine, iată două „ingrediente” care nu lasă indiferente persoanele de sex opus din jurul tău. Ai grijă, însă, la deciziile pe care le iei şi la acţiunile următoare, întrucât s-ar putea să-ţi afecteze reputaţia.

Rac

Sunt şanse mari să-ţi întâlneşti marea dragoste, iar dacă ai întâlnit-o deja, relaţiile dintre voi se cimentează. Dai dovadă de înţelegere faţă de ceilalţi şi asta te ajută să creşti în ochii partenerului. Eşti deschis şi, ca urmare, ideile tale sunt foarte creative şi romantice.

Leu

Eşti stăpân pe abilităţile tale de a cuceri persoanele de sex opus, dar câteodată ai tendinţa să te joci cu focul. Fii totuşi atent să nu exagerezi pentru că s-ar putea să-ţi strici relaţia cu partenerul de viaţă, sau să nu mai ai efect asupra persoanei pe care vrei să o impresionezi.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro

Vezi şi HOROSCOP: Cum stai cu DRAGOSTEA ÎN LUNA FEBRUARIE, în funcţie de zodia ta