Horoscop special: 3 zodii care anulează întotdeauna planurile în ultimul minut

Zodiile care anulează planurile în ultimul moment nu au prea multe în comun pe hârtie, dar acest lucru are sens atunci când luăm în considerare gama largă de motive pentru care oamenii se îndepărtează de obligații.

30 nov. 2023, 15:33
Horoscop special: 3 zodii care anulează întotdeauna planurile în ultimul minut

Horoscop special: În timp ce unele semne zodiacale folosesc un marker pentru a-și scrie planurile pe un calendar de perete uriaș, practic gravându-le în piatră, altele tind să fie puțin, ei bine, mai slabe când vine vorba de întâlniri. Nu contează dacă ai plănuit să iei o cafea sau să participi la un concert – șansele ca aceștia să elibereze cauțiune sunt întotdeauna mari.

Unii oameni anulează planurile în ultima secundă pentru că pur și simplu nu își pot imagina că părăsesc casa. Alții eliberează cauțiune pentru că uită că au fost de acord să se întâlnească, în timp ce ceilalți vor cu disperare să petreacă, dar pur și simplu nu pot găsi energia extrovertită. Odată ce trimit un text care spune că nu pot merge, practic se topesc de ușurare.

Horoscop decembrie 2023. Cu ce regrete şi energii puternice intrăm în 2024, previziuni pentru toate zodiile

Desigur, nu este grozav să anulezi planurile, dar când îți dai seama că aceste tendințe sunt în esență țesute în anumiti membri ai zodiacului, devine puțin mai ușor să le ierți.

Horoscop special: Taur (20 aprilie – 20 mai)
Fiind un semn de pământ condus de Venus, Taurul este un om de casă până la capăt. Dacă sunt într-o dispoziție proastă – sau chiar dacă se simt doar foarte confortabili – acest semn nu va avea nicio problemă să anuleze în ultimul moment în favoarea rămânerii.

Taurul este și un semn fix reprezentat de taur, așa că pot fi incredibil de încăpățânați. Deși s-ar putea să fie încântați de planuri pe măsură ce se fac, în cele din urmă vor face exact ceea ce vor să facă când va veni momentul.

Acest lucru este valabil mai ales dacă întâlnirea nu se potrivește cu dorința lor actuală. Dacă ai plănuit să vă întâlniți pentru sushi, dar ei simt pizza, iti vor trimite un mesaj rapid pentru a anula și apoi vor comanda cu plăcere o Margherita cu extra brânză pentru livrare.

Horoscop special: Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)
Uneori, un Scorpion știe că va anula un plan pe măsură ce se face, dar tot nu te va anunța până în ultima secundă.

Acest semn de apă vrea să-i facă pe toți fericiți, așa că vor spune da la o întâlnire cu o cafea sau la o petrecere, chiar și atunci când știu că nu au starea necesara. Le este greu să spună nu, așa că sunt de acord și apoi speră în secret că vor reuși să funcționeze.

Zodiac chinezesc decembrie 2023. Anca Dimancea: „Apa Yin creează probleme care să erupă, dar trei zodii sunt lovite de Zen”

Când sosește ziua evenimentului, un Scorpion se va informa cu el însuși despre cum se simte. Dacă sunt prea obosiți sau nu sunt în starea de spirit potrivită, ei vor trimite (foarte vinovat) un mesaj pentru a anula – împreună cu un milion de promisiuni că te vor compensa în curând.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.