Horoscop special. Cel mai CIUDAT lucru despre tine, în funcție de ZODIA TA

Semnul tău zodiacal poate oferi și indicii despre unele aspecte destul de ciudate ale personalității tale.

09 dec. 2023, 22:32
Horoscop special. Cel mai CIUDAT lucru despre tine, în funcție de ZODIA TA

Horoscop special. Poți afla multe despre o persoană în funcție de semnul ei zodiacal. Se spune că poate prezice trăsături de personalitate, compatibilitate în dragoste, succes viitor și chiar ceva atât de simplu precum cum va decurge ziua ta. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă în orice, lucrurile bune vin la pachet cu cele mai puțin bune. Semnul tău zodiacal poate oferi și indicii despre unele aspecte destul de ciudate ale personalității tale.

Mihai Voropchievici dezvăluie care este semnificația ultimei cifre din data de naștere! Care sunt nativii care se află în pericol

Iată câteva dintre cele mai ciudate lucruri despre tine în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec (21 martie-19 aprilie)
Ești fixat pe moarte, sub orice formă. Te întrebi ce s-ar întâmpla dacă ai lăsa brusc volanul pe autostradă sau dacă ai păși în fața unui autobuz în drum spre școală.

Horoscop special Taur (20 aprilie-20 mai)
Ai urmărit activ pe cineva, fie pe rețelele sociale, fie în viața reală. Petreci ore întregi căutând informații despre cineva pe care îl cunoaști și, dacă iubitul sau fostul tău postează o poză cu cineva, de asemenea, sapi în viața lui. S-ar putea să fi ajuns atât de departe încât să dai „întâmplător” de ei la locul de muncă.

Gemeni (21 mai-20 iunie)
Ești un mincinos priceput și compulsiv. Îți creezi povești în cap și te forțezi să le crezi. Uneori minți doar pentru a vedea dacă poți și pentru a vedea dacă alți oameni vor cădea în înșelăciunea ta.

Horoscop special Rac (21 iunie-22 iulie)
Ești obsesiv și gelos. Ceea ce este al tău este al TĂU și nu vei renunța la el. Dacă partenerul tău te-ar înșela, nu ai avea probleme să-l rănești sau chiar să-l rănești fizic. Nici măcar nu te-ai simți vinovat după aceea.

Leu (23 iulie-22 august)
Ți-ai imaginat propria înmormântare, de multe ori. Îți imaginezi cine ar fi cel mai supărat, cine va apărea primul și cine s-ar destrama după ce ai plecat. Îți face plăcere că moartea ta îi supără pe alții, te face să te simți important.

Horoscop decembrie 2023. Tamara Globa anunţă cumpene mari pentru două zodii

Horoscop special Fecioară (23 august-22 septembrie)
Ai niște fantezii sexuale ciudate pe care încerci să le păstrezi pentru tine, lucruri pe care ți-ai dori să nu te dezvolte. Ziua pari nevinovat, dar noaptea fanteziile tale sunt departe de asta.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.