Horoscop special. Cele 12 zodii și abilităţile lor magice

Ai observat vreodată cum unele zodii sunt mai bune la unele lucruri decât altele? Zodiile diferite au și „abilități" diferite.

29 ian. 2023, 15:15
Horoscop special. Cele 12 zodii și abilităţile lor magice

Horoscop special. Bănuiesc că ai putea numi abilitățile fiecărei zodii „puteri magice”, dar ele sunt mult mai mult decât atât. Sunt lucruri la care aceste zodii sunt bune. Unele sunt mai bune la încărcarea cristalelor decât altele, iar unele sunt mai bune în a-și folosi intuiția decât altele. Depinde doar de persoană, de zodia ei și de locul în care se află în viața lor.

Fiecare zodie are magie, indiferent dacă persoana născută sub acea zodie este conștientă sau nu. Aruncă o privire mai jos și vezi care este „abilitatea” zodiei tale. Ai încercat vreodată aceste lucruri?

Horoscop februarie 2023: Trei zodii vor avea noroc chior, vor primi tot ce îşi doresc
Berbec: Curățarea aurei
Ești capabil să cureți aurele celor din jur fără să-ți dai seama. Când ești în preajma altora, energiile tale lucrează rapid, facând o diferență în aurele celorlalți. Acesta este motivul pentru care te simți adesea obosit după o zi lungă de socializare.

Taur: Fac imposibilul posibil
Ești capabil să faci imposibilul posibil. Aduci lumii un sentiment de capacitate ca nimic altceva. Poți să faci toate lucrurile și asta în sine este magic.

Gemeni: Ghidarea dupa intuitie
Intuiția ta este perfectă și nimic nu trece peste tine. Când instinctul tău vorbește, asculți. Acesta este ceva care te-a scos dintr-o mulțime de situații dificile.

Horoscop Urania 28 ianuarie – 3 februarie 2023. Săptămână marcată de dispute şi contradicţii. Risc major de pierderi
Horoscop special Rac: Manipularea energiilor
Ești capabil să manipulezi energiile din jurul tău. Când intri într-o cameră, știi dinainte cum va fi energia. Totul iese în evidență pentru tine.

Leu: Crearea schimbării
Ești capabil să evoci schimbarea ca nimeni altcineva. Nimic din viața ta nu rămâne la fel. Când trebuie să aibă loc o schimbare, tu ești persoana pe care trebuie să o suni, pentru că tu faci ca lucrurile să se întâmple.

Horoscop special Fecioară: Transformarea emoțiilor
Ești capabil să luminezi orice cameră. Când emoțiile negative copleșesc pe cineva, poți schimba asta. Înveselirea oamenilor este punctul tău forte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.