Horoscop special: cele trei zodii cărora nu le prieşte intrarea lui Marte în Săgetător. Ce nativi trec prin perioade dificile

Imaginează-ți atitudinea tipică a Săgetătorului: puternică, hotărâtă, etern optimistă și puțin naivă și nebună în același timp. Apoi, adaugă puțină forță din partea lui Marte în peisaj. Ce obții? Ai Marte în Săgetător și pentru trei zodii, această zi va fi despre ego masiv și încredere în sine.

25 nov. 2023, 08:43
Horoscop special: cele trei zodii cărora nu le prieşte intrarea lui Marte în Săgetător. Ce nativi trec prin perioade dificile
Horoscop special: cele trei zodii cărora nu le prieşte intrarea lui Marte în Săgetător. Ce nativii trec prin perioade dificile

Horoscop special: cele trei zodii cărora nu le prieşte intrarea lui Marte în Săgetător. Odată cu intrarea lui Marte în Săgetător din 24 noiembrie 2023, lucrurile pot scăpa de sub control. Sigur, încrederea în sine este ceva la care aspirăm, dar încrederea falsă și comportamentul insistent sunt mai degrabă ceea ce va face această zi dificilă pentru trei zodii.

Cele trei zodii cu horoscoape complicate de când Marte intră în Săgetător:

BERBEC

Marte în Săgetător te va plasa în prim-plan în tot ceea ce faci… indiferent dacă le place sau nu. Din când în când, te comporți astfel: insistent, arogant, sigur pe tine până la isterie… și nu ai întotdeauna nevoie de o tranzitare ca Marte în Săgetător să te sprijine în asta. În această perioadă… stai deoparte. Berbecul este în oraș și asta înseamnă că toți trebuie să te lase să iei microfonul.

Citeşte şi: HOROSCOP SPECIAL 25 noiembrie 2023 – 4 ianuarie 2024. Focosul Marte în optimistul Săgetător. Schimbări radicale în viața zodiilor

Ceea ce face această perioadă dificilă pentru tine, Berbec, este că vrei ca toată lumea să te aplaude și să te susțină pentru asta, pentru că chiar crezi că orice faci, o faci în beneficiul altora. Altruismul tău poate avea ceva în el, dar asta nu este ceea ce vor vedea ceilalți pentru că, ei bine, oamenii tind să scoată în evidență aspectele negative, mai ales când vin de la cineva atât de mare și de autoritar precum ești tu, Berbecule.

Citeşte şi: Horoscop WEEKEND 24-26 noiembrie 2023. Cine are noroc la bani, cine dă lovitura în dragoste. Zodia care are totul!

Marte în Săgetător scoate la iveală ceva în tine ce crezi că este natura ta cea mai bună, sinele tău superior – liderul natural în care crezi că te afli. În timp ce te-ai putea simți bine în acest rol, nu toată lumea este de acord să fie comandată de tine în această zi, deoarece natura ta de Berbec este în forță completă în timpul acestei tranziții.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.