Horoscop special: Cum va afecta Mercur Retrograd de primavară fiecare zodie în parte. Atenție maximă până pe 14 mai 2023!

S-au simțit lucrurile puțin prea liniștite? Ține-te de acest sentiment, pentru că planeta comunicării, detaliilor și ideilor este pe cale să facă lucrurile interesante.

23 apr. 2023, 16:24
Horoscop special: Cum va afecta Mercur Retrograd de primavară fiecare zodie în parte. Atenție maximă până pe 14 mai 2023!

Deși acest eveniment cosmic poate fi incredibil de frustrant, este, de asemenea, o scurtă perioadă de revizuire, reflecție și reechilibrare, în special în casa prin care Mercur își reia pașii în harta sa natală. De data aceasta, Mercur va sta retrograd în zodia fixa de pământ a Taurului, cerând ca fiecare zodie să reevalueze ceea ce le aduce stabilitate, confort și securitate.

Când va retrograda Mercur pentru prima dată în 2023?
Mercur va începe retrogradul prin zodia Taur începând cu 21 aprilie. Până pe 14 mai 2023, când se încheie mișcarea aparentă înapoi a lui Merc ur, fiecare zodie va fi invitată să restructureze fundația neclintită din casa condusă de Taur a hărților lor natale. Deoarece acesta este sectorul diagramei tale cea mai rezistent la schimbare, efectuarea ajustărilor poate să nu fie ușoară. Cu toate acestea, în timp ce reanalizarea subiectelor acestei case nu va fi rapidă, acestea sunt obligate să netezească lucrurile și să le facă mai durabile pe măsură ce retrogradul se desfășoară.

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. O perioadă anevoioasă, cu multe provocări. Sunt lupte de dus, schimbări neaşteptate de înfruntat

Deoarece Mercur se va mișca într-un ritm de melc printr-o zodie deja lentă, așteaptă-te ca informațiile importante, planurile și detaliile esențiale să fie procesate treptat și chiar puse într-o reținere temporară. Acesta este momentul să te predai, așa că încearcă să nu te grăbești în nimic, mai ales dacă ești întâmpinat cu întârzieri. Din fericire, odată ce retrogradul s-a terminat, lucrurile vor începe din nou să ia viteză, permițându-ti să continuai cu ideile, planurile și intențiile tale.

Berbec (20 martie – 20 aprilie)
După un sezon plin de acțiune în Berbec, atenția îți este atrasă acum asupra banilor și resurselor tale, în timp ce stațiile Mercur retrogradează în a doua ta casă pe 21 aprilie. Acum este momentul să-ți pui în ordine afacerile financiare și bunurile personale, dragă Berbec. Indiferent dacă este vorba de asta prin reînnoirea bugetului sau reorganizarea dulapului. Cauți o cantitate imensă de stabilitate în acest domeniu al vieții tale și, deși lucrurile s-ar putea să pară puțin șubrede aici până pe 14 mai, vei fi bucuros că ți-ai făcut timp pentru a obține un sentiment mai puternic de control până la sfârșitul acesteia.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Acest retrograd este despre tine, Taur, și nu s-ar putea întâmpla într-un moment mai bun. În calitate de zodie concentrata pe securitate, de obicei ești destul de rezistent să ieși în afara zonei tale de confort, dar pe 21 aprilie, vei fi încurajat să îmbrățișezi idei care pun la îndoială modurile în care stabilești de obicei stabilitatea. Acest lucru s-ar putea manifesta în felul în care te prezenti lumii, precum și în modul în care te exprimați celorlalți. Așteapta-te ca mentalitățile tale tipice să fie provocate acum – și încearca să rămâi deschis la perspective care pot părea ieșite din comun.

Citeste si Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală

Gemeni (20 mai – 21 iunie)
Pe 21 aprilie, Mercur va sta retrograd în a 12-a casă a ta de retragere și izolare, aducând o perioadă de introspecție profundă și analiză interioară. În calitate de semn de aer mutabil al zodiacului, ești de obicei dornic să te exprimi lumii, dar acest retrograd iti cere să iti acorzi ceva timp pentru a-ti reconsidera mesajul. Dacă te-ai simțit chemat să studiezi sau să înveți în spatele ușilor închise, acum este momentul perfect să faci asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.